Öğretmenlerinin En Mutlu Günleri

Öğretmenlerinin En Mutlu Günleri

Uzungöl Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tahir Özkurt ile Fen Ve Teknoloji Öğretmeni Derya Özkılıç Akçabat?ta düzenlenen dillere destan güzel bir düğün ile evlendiler. 
  
Akçabatlı olan Damat Tahir Öğretmen ile Erzurumlu  Gelin Derya Öğretmenin düğününe gelin ve damadın yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra yine gelin ve damadın iş arkadaşları olan Uzungöl Ortaokulu Öğretmenleri ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Akçabat Ömeroğlu Kardelen Düğün Salonunda yapılan Düğün Töreninde genç çiftlerin Resmi Nikah Töreni yapıldı.Resmi Nikah Töreninden sonra sahne alan Müzik Ekibi düğüne katılanların hoşca vakit geçirmelerini sağladı. Akçabat Halkoyunları Ekibinin oynadığı birbirinden güzel Halkoyunları gösterileri düğüne katılanlar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreni düğüne katılanların hep birlikte oynadıkları Horon ile son buldu. Ömürlerinin en güzel ve anlamlı kararlarını veren genç öğretmenlerimizi bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,onlarsa sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber kaynağı:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir