Çaykara için `bende varım` dedi

Çaykara için `bende varım` dedi



2014 Yılında yapılacak olan yerel seçimler 
için geriye sayım başladı. Seçim tarihi yaklaştıkça aday olmak isteyenler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladılar. Şimdiden birçok isim gerek medyada, gerekse ilçenin siyasi kulislerinde konuşulmaya başlandı. 

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Aday adayı olacağını açıklayan Trabzon Belediyesi Gelir Şefi İbrahim Çelebi başvuru süresini beklediğini söyleyerek seçimlerde bende varım dedi.

Çaykara?da birçok kesimle aday adaylığım konusunda görüş aldığını belirten İbrahim Çelebi,? hemşerilerimizle görüştüm Allah nasip ederse AK Partiden aday adayı olacağım. Artık doğup büyüdüğüm topraklara belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Uzun yıllardır belediyeci olmanın da rahatlığı ile aday olmaya karar verdim,?dedi.
 

Çelebi, Allah nasıp ederse takdir görürsem bu  görevi en iyi şekilde yapacağıma olan inancım tam. AK Parti beni aday gösterir ve de Allah ?da nasip eder o göreve gelirsem; Çaykara İlçemizin ve dolayısı ile köylerimizin de sorunlarını çözüm noktasında, Projelerimi hayata geçirirken ilçenin değişimini herkes görüp hissedecek. Bunu başaracak ekibi de parti teşkilatımızla istişare ederek ortak kararla yapacağız. ?Çaykara bizim  hiçbir zaman vazgeçemeyeceğimiz sevdamız,? dedi. 

İbrahim ÇELEBİ  kimdir? 
1961 Yılında Çaykara İlçesi Çambaşı Köyünde Dünyaya geldi. İlköğrenimini Of ve Çambaşı köyünde tamamladı. Orta öğrenimini Çaykara İnönü lisesin Edebiyat bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenim tahsilini Açık öğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olarak tamamladı. 

1982 Yılında Çaykara Belediye başkanlığının açmış olduğu yazılı ve sözlü Başkatip?lik sınavlarında başarı göstererek memurluğa başladı.1987 yılında boşalan Hesap İşleri Müdürlüğü kadrosuna atanarak bu görevi  başarı ile yürüttü.1994 yılında Trabzon Belediye Başkanlığına tayinini yaparak Hesap İşleri Müdür yardımcılığı görevine getirildi.1998-1999 yıllarında Trabzon Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü görevini  vekaletten  yürüttü. Aslı görevini ifa ederken, yeni kurulan Çukurçayır Belediyesinin  Muhasebe Müdürlüğü görevini ek görev olarak üç yıla yakın sürdürerek  belediyenin kurumsallaşmasında aktif görev aldı. Aynı yıllar da yeni  kurulan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin muhasebe müdürlüğü görevini de yürüttü. Trabzon Anadolu Lisesinde Okul Aile Birliğinde Denetle Kurulu üyesi olarak aktif görev aldı. Spora olan düşkünlüğünden dolayı on yıla yakın Trabzon İli Boks İl Temsilciliğine getirilerek döneminde başarılı sporcuların yetişmesinde önderlik etmiş ve çeşitli dönemlerde Uluslararası  Boks Organizasyonlarına imza atmıştır. Bu Faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışı organizasyonları  ile perçinleştirmiştir. Çaykaraspor kulübünün beş yıl süre ile As başkanlığını üstlenmiş ve bu dönemde kulüp yükselme müsabakalarına giderek en büyük başarıyı yakalamıştır. Halen aktif olarak Trabzon Büyük şehir Belediyesi Gelir Şefi, Trabzon Belediye spor kulübün de yönetim kurulu üyeliği ve  Genel Saymanlık,  ASKF  de Trabzon ve Ankara  nezdinde üst seçici kurul delegesi olup evli ve üç çocuk babasıdır. 


Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir