Uzungöl Elmalı Mahallesine Ateş Düştü

Uzungöl Elmalı Mahallesine Ateş Düştü



Çaykara Uzungöl Elmalı mahallesinden Bartın ilinde imam hatip olarak görev yapan Halil İbrahim Mutlu(28) Sakarya Akyazı ilçesinde ikamet eden dayısı Mustafa Bektaş?ı ziyarete giderken kullandığı otomobilin takla atması sonucu hayatını kaybetti. 

Kaza dün saat 14.30 sıralarında D-140 Karayolu`nun  Akyazı ilçesi  Dokurcun Beldesi mevkiinde meydana geldi. Bartın`da imamlık yapan Halil İbrahim Mutlu, Akyazı ilçesinde oturan ve kendisi gibi imam hatip olan dayısı Mustafa Bektaş?ı görmek için 54 HE 932 plakalı otomobille yola çıktı. Mutlu`nun direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak tarlaya uçtu. Kazada yaralanan Halil İbrahim Mutlu Mutlu, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayı
haber alan dayısı Mustafa Bektaş, olay yerine gelerek yeğeninin cansız bedenine bakıp, uzu süre ağladı. Halil İbrahim Mutlu`nunu cenazesi Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye gelen Babası, amcaları ve dayısı cenazeyi alarak 14.09.2013 cumartesi günü saat 20 00 civarında Çaykara Uzungöl Elmalı Mahallesine getirmek için yola çıktılar. Rahmetli Halil İbrahim Mutlu?nun Cenazesi Pazar günü öğle namazı Müteakip Elmalı mahallesinde kılınacak namazdan sonra aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir. 

Halil İbrahim MUTLU`ya Allah`tan rahmet,ailesine ve akrabalarına sabırlar dileriz. 

Kaynak: Sakaryarehberim.com



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir