Dernekpazarı-Of Yolu`nda trafik kazası: 1 ölü

Dernekpazarı-Of  Yolu`nda trafik kazası: 1 ölü



Çaykara istikametinden gelen 61 FN 149 plakalı kamyonet sürücüsü Erol ER bu sabah saat 09:00 da Dernekpazarı çıkışında ölüm virajı olarak bilinen yerde çarptığı elektrik direği sonucu hayatını kaybetti.

Çaykara-Dernekpazarı istikametinden Of istikametine seyreden Erol Er yönetimindeki 61 FN 149 plakalı kamyonet sürücüsü sabah saat 09:00 da Dernekpazarı çıkışındaki virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Sürücü Erol Er olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde kalan sürücü Çaykara Savcısı`nın olay yerine gelmesinden sonra Of itfaiyesi ekiplerinin yaptığı çalışma sonu çıkarılarak Çaykara Dr.İhan Durgun Hastanesine götürüldü. Olay yerine gelip durumu gören kardeşi de fenalık geçirdi. 2 Nolu Taşhanpazarı 112 ambulans  ile Çaykara?ya kaldırıldı. Endişe edilecek bir durumu olmadığı bilgilerine ulaştık. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Dernekpazarı İlçesi?nde Bermuda Üçgeni diye adlandırdığımız üç nokta da (Süt Fabrikası Yanı- İlçe Merkezindeki Zincirlitaş Köyü Yol ayırım noktası ve Petrol Ofisi Gülen Köyü yol ayırımı arası.) meydana gelen kaza sayısını ve bu konu ile ilgili yaptığım haber sayısını unuttum. Son noktadaki virajın kesilerek görüş alanını genişletmek hiç te ekonomik bir girdisi yok. Şu ana kadar olan kazalardaki maddi hasar oluşacak giderin çok çok üzerinde. 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir