Dernekpazarı AK Parti ilçe Başkanı Aday Adayı Oldu

Dernekpazarı AK Parti ilçe Başkanı Aday Adayı Oldu



2014 de yapılacak yerel seçimler için İlk aday adayı Zeki Avni Usta, Adaylık kararını basına duyurmak için bizi tercih etti. 

Dernekpazarı Ak Parti İlçe Başkanımız Zeki Avni Usta İl Başkanı Dr. Adnan Günnar?ı ziyaret ederek adaylık düşüncelerini İl Başkanı ile paylaşıp, fikir alış verişinde bulundular. İl Başkanından izin isteyen Zeki Avni Usta Dernekpazarı Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını söyledi.

Zeki Usta yaptığı açıklamada: İlçe Teşkilatımızın Yönetim Kurulu, Köy ve Mahalle Başkanlarımız ile Kadın ve Gençlik Kollarımız ve teşkilatımızın tüm kademeleri İle yaptığım istişareler sonucunda Dernekpazarı Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim. Partimizin kuruluşundan beri teşkilatımızın içinde, edindiğim siyasi tecrübe ve deneyimi siyasilerimiz ve kurumlarımız ile çalışmanın verdiği deneyimler sonucu, İlçeme hizmet etme yoluna girdim. Kurum ve kuruluşlarla uyumlu Teşkilatlarımız Bakanımız Milletvekillerimizle tam uyum sağlayarak istikrarlı, ciddiyet ve disiplinli istişare yaparak İlçemizin sorularını çözmek için İlçemizi her yönüyle taşıyacak bir ekiple icraat makamı olan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Güzel ve şirin İlçemizde hiç kimseyi ötekileştirmeden, bölge ayrımı yapmadan, on dört mahalleyi bir bütün olarak kabullenip, her köşesine hizmet için talip olduk. Her şeyden önce bu bir hizmet yarışıdır ve nasip işidir. Ama bunun gerçekleşmemesi durumunda da inşallah aynı şevk ve azimle, partimin bana uygun göreceği hangi kademe olursa olsun o kademe de hizmet etmeye devam edeceğim. Aday adayı olmamız için desteklerini hiç esirgemeyen teşkilat mensuplarımıza Değerli Dernekpazarı hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

Zeki Avni USTA kimdir?
1977 yılında Trabzon un Dernekpazarı ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta, Lise Öğretimini Dernekpazarı?nda Tamamladı. 1997-1998 Yılları arasında Vatani görevini Bingöl`de tamamladı. Aktif Siyasete Ak Partide başladı. 2002 yılında Ak Parti Dernekpazarı Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığı Görevine Getirildi. 3 Dönem Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.2002-2007 ve 2004 yerel seçimlerinde İlçe SKM Başkanlığı yaptı. Gençlik Kolları Başkanlığı yaparken istifa ederek ilçe başkanlığına aday oldu. 07.09.2008 Tarihinde yapılan Dernekpazarı 3. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına seçildi. 11.02.2012 Tarihinde yapılan 4.olağan kongresinde yeniden ikinci kez ilçe başkanlığına seçildi. Ak Parti?nin açmış olduğu siyaset akademisini bitirdi. İlçe Başkanımız Zeki Avni Usta Dernekpazarı Yenicami Mahallesinde İkamet Etmektedir.

Kendisine başarılar dileriz.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir