Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor



Ülkemizde her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Dernekpazarı ilçe müftülüğü tarafından etkinlikler düzenlenecek.

Dernekpazarı Müftülüğü tarafından 03.10.2013 tarihinde Bölge Kız Kur?an Kursunda Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programı yapılacak. Saat 09:30 başlayacak olan program müftülük tarafında yapılan çalışmalar ve etkinliklerin slayt gösterimi yapılacak. Daha sonra Trabzon Müftüsü Keramettin Demir tarafından? Cami-Kadın ve Aile? temalı bir konferans verecek. 

Dernekpazarı ilçe Müftüsü Abdullah Aksoy ,? ülke genelinde ve yurt dışında ?Camiler ve Din Görevlileri Haftası?nın çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek, ?1986 yılından beri var olan Camiler Haftası, 2003 yılından itibaren ?Camiler ve Din Görevlileri Haftası? olarak kutlanmaktadır. Öncelikle bu önemli haftanın ülkemiz, milletimiz ve meslektaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.? dedi. 

Aksoy, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenleyecekleri etkinliklere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum,?dedi.



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir