Başkan Cevdet Cemal Cansız Yola Devam Dedi

Başkan Cevdet Cemal Cansız Yola Devam Dedi

 

Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız bugün (09.10.2013) düzenlediği yemekli basın toplantısında  yeniden aday adaylığını ilan etti. 

Saat 14.00 de  Ali Ustanın Lokantasında   düzenlediği  yemekli basın toplantısına OF Basını özel bir durum nedeniyle   katılamayacaklarını bildirdikten yemek yendi. 
İŞTE  DEMOKRASININ GÜZEL TARAFI:
Basın toplantısına, başkanlığa  aday olan Güne Bakış Gazetesi temsilcisi Yaşar Falcı da  davetliydi. Taka Gazetesi muhabirimiz Fahri Düzenli iki aday adayını  yan yana  oturtarak güzel bir tablo oluşmasını sağladı. 

Başkan Cemal Cansız: Basına teşekkürle başladığı konuşmasında:

?Her işin başlama noktasında  bir acemilik vardır. Belli bir zamandan sonra  beceriler kazanılarak  oluşan yeni fikirlerle  güzel işler yapma  noktasına erişirsiniz. İşte bu noktadan sonra ustalık dönemi başlar. Ben de  bu çıraklık dönemini tamamladım Ustalık döneminde çok daha güzel işler yapacağım inancıyla  yeniden aday olduğumu  aracılığınızla  halkıma duyurmak istedim. Önceki vaatlerimin bir kısmını tamamlayamadım. Ancak  onları  projelendirip uygulama noktasına  kadar getirdim. Yeni projelerle  ilçeme  yeni  hizmetler getirme  noktasına ulaştım. En  kısa  zamanda   kentsel dönüşüm projemiz  uygulanmaya konulacaktır.  İlçem için hayırlı  hangimiz  olacaksa  onun olması dileğimdir. Zira bu İlçe hepimizin buna  hizmet  amacıyla  yola çıkıyoruz. Herkese başarılar dilerim? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir