Trabzon ÇAY-DER`de Bayramlaşma

 Trabzon ÇAY-DER`de Bayramlaşma

Kurban Bayramının son gününde Trabzon?da bayramlaşmalar devam etti.

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve yardımlaşma derneğinin,  geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı, Bayramın dördüncü gününde Trabzon?da bulunan lokalinde yoğun bir katılımla yapıldı.

Ç
aykara-Dernekpazarı Kültür ve yardımlaşma derneği Başkanı Hasan Güven ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu Bayramlaşma törenine, eski Trabzon Milletvekili ve Devlet Bakanı Eyüp Âşık, eski Trabzon Milletvekili Avni Akkan,  Trabzon İmperial hastanesi genel koordinatörü Dr. İrfan Çoşkun, İşadamları, Osman İlyas, Salim Önal, Engin Mandıralı ile Çok sayıda Çaykara ve Dernekpazarlı hemşerimiz katıldı.

Törende,
eski Trabzon Milletvekili Avni Akkan, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve yardımlaşma derneğine üye oldu. Üyelik işlemleri bittikten sonra dernek başkan yardımcısı Osman Abanoz derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında, açıklamalarda bulundu. Bu arada Erkek ve Kız yurtlarından bahsederken Çaykara ve Dernekpazarlı Kız öğrencilerinden para alınmadığını ve bu Türkiye?de ilk olduğunu söyledikten sonra,  Avni Akkan buna cevaben ben bunları bildiğim için üye oldum. Bende artık fahri Çaykaralıyım bizimde kızlarımız ücretsiz yurtlarda kalır diyerek, derneğin çalışmalarını taktirle karşıladığını söyledi.
 
        

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir