Çaykaralı Soner`in Mucize Kurtuluşu

Çaykaralı Soner`in Mucize Kurtuluşu



İnşaatın 8.Katından düşen, Çaykara Yaylaönü Köyünden 24 yaşındaki Soner Toprak hayata geri döndü.  

Trabzon?da Erdoğdu mahallesinde bir hafta önce çalıştığı inşaatın 8.Katından düşerek Numune hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılan Çaykara Yaylaönü Köyünden Soner Toprak (24) yoğun bakımdan çıkarak mucize eseri hayata geri döndü.

Olay, 7 gün önce 2.Nolu Erdoğdu mahallesinde,  Babası ve ağabeyi ile birlikte inşaat halindeki binanın dış cephesini sıva yaparken, bastığı balkon mermer taşının kırılması sonucu dengesini kaybederek 8.Kattan düşerek zemine çakılan Soner Toprak, acilen kaldırıldığı Trabzon Numune hastanesi yoğun bakım ünitesinden çıkarak normal odaya alındı. Soner?in, kaburgalarında, omuzun da ve parmağında kırıklar olduğunu, hayati tehlikeyi atlattığını, bir iki gün sonra taburcu olacağı bildirildi.

MUCİZE YAŞIYORUM
İnşaatın 8.katında sıva yaparken ayağını balkon mermerine basıp mermerin kırıldığını hatırladığını anlatan Soner Toprak,? düşerken ve sonrasını hatırlamıyorum. Bir süre sonra hastanede kendime geldim. Düştüğüm yeri hayal ettikçe, mucize eseri yaşadığımı anlıyorum. Şu anda bir kaç yerimde kırıklar var ama onlarda sorun değil. Yaşamak çok güzel, yeniden doğmuş gibiyim. Hastalığım sürecinde bana dua eden tüm dostlara teşekkür ediyorum,?dedi.
                 
AİLECE ZOR GÜNLER GEÇİRDİK
Ailece inşaatlarda çalışarak geçimlerini sağladıklarını söyleyen Baba Tahir Toprak,? Beş çocuğum var. Soner ve ağabeyi ile birlikte inşaatta çalışırken böyle bir olay oldu. Bir haftadır ailece zor günler yaşadık. Allah`a şükrediyoruz; evladımızı bize bağışladı. Soner için bundan sonra yeni bir hayat başladı. Şimdi ikinci bir hayat yaşayacak" diye konuştu.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi
 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir