Selektör için Öldüresiye Dövdüler!

Selektör için Öldüresiye Dövdüler!



Trabzon?da dehşet anları? Olay dün gece gerçekleşti. İddiaya göre; Havalimanına yolcu getirmek isteyen Vakıflar Bölge Müdürü Çaykaralı Mazhar Yıldırımhan`ın büyük oğlu Fatih aracıyla
 Tanjant`ın Değirmendere girişinde önündeki araçtan selektör yaprak yol isteyip geçmeye çalıştı. Selektör yaptığı araç Havalimanına kadar Fatih Yıldırımhan`ı takip etti ve taciz etti. Havalimanı Shell petrolu geçtikten sonra havalimanına girmeden otomobilleriyle arkadan araca çarpıp durdurmaya zorladılar.
 


SİZİ ÖLDÜRECEĞİZ

Kenara aracını çekip ne yaptıklarını sormaya kalkan ve araçtan inen Bölge Müdürü Yıldırımhan`ın küçük oğlu Furkan ve kaynı Serdal Çirkin`e durdurmaya zorlayan araçtan inen E.G., M.Ş. ile 1`i bayan 2 kişi tekme tokat saldırdı. Daha sonra aşağı inen şoför Fatih Yıldırımhan`ı öldüresiye döven kişiler olay yerinde, "Sizi öldüreceğiz. Plakanızı aldık.  Trabzon`da sizi yaşatmayacağız" diyerek tehdit ettiler. Olaya karışan kişilerin ifadesine başvurulurken Fatih Yıldırımhan önce KTÜ Tıp Fakültesi`ne kaldırıldı. Buraya gelen saldırganların yakınları sedye üzerinde yatan Fatih Yıldırımhan`a tekrar saldırdılar. Feci şekilde burada da dövülen Yıldırımhan`ı korumak isteyen polisler biber gazı kullanmak zorunda kaldılar. Ardından bir polis saldırıların hedefi oldu ve darp edildi. 

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ
Daha sonra can güvenliği nedeniyle Numune Hastanesi`ne kaldırılan ve komaya giren Fatih Yıldırımhan, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Oğlunun öldüresiye darp edildiğini öğrenen Yıldırımhan hastane önünde endişeli bekleyişini sürdürüyor.. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: 61saat.com

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir