Balcı Tekrar Aday!

Balcı Tekrar Aday!



Politikata bir kural da pes etmememktir. Geçen dönem aday olup,  kaybedenlerin bir çoğu  tekrar aday olup  hizmet etmek için  mücadeleye  kararlı olduklarını gösteriyorlar. Diğer bir deyişle : ?Yenile yenile yenmeyi başarmak?. Biz ,bu mücadelelerindeki kararlılıklarını taktirle karşılıyoruz.

İki dönem Ak Partiden adaylık için müracaat edip  birinci döneminde kazanamadığı için ikinci dönem aday gösterilmediğinden Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için bağımsız olarak seçime katıldığı halde  yine kazanamayan Eczacı Süleyman Balcı Aday adaylığı için  müracaatını yaptı.

Dernekpazarı?nda  Belediye Başkanlığı için şu ana kadar, İlçe başkanı Zeki Avni Usta, Güney Mahallesi Muhtarı Yaşar Falcı, Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Eski Başkan İbrahim Yüce ve Eczacı Süleyman Balcı  Başvurdu.  SSK Hastanesi  Müdürü  Şuayip Düzenli ile  İş adamı Murat Yıldırım ın da müracaat  edecekleri söylenmekte. MHP ve  Saadet Partileri Aday Arayışı içinde. CHP nin de adayı İlköğretim Müfettişi Eyüp Meral ın  olacağı kesin gibi. Gidişat aday adayı sayısının bunlarla  sınırlı kalmayacağını gösteriyor.

Fahri Düzenli 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir