Dernekpazarı?nda Aday Sayısı Artıyor!

Dernekpazarı?nda Aday Sayısı Artıyor!



Dernekpazarı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dursun ATALAY da Adalet ve Kalkınma Partisinden Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. 


Dernekpazarı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dursun ATALAY yaptığı açıklamada; 22 yıldır Dernekpazarı İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Bu süre içerisinde görevim gereği  Dernekpazarı?nın tüm mahalle ve köylerini defalarca gezdim- dolaştım ve Dernekpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızla yakın ilişkiler kurarak  ağabey-kardeş çerçevesinde kaynaştım. İlçe merkezi ile mahalle ve köylerimizin sorun  ve ihtiyaçlarını  yerinde görme imkânına defalarca sahip oldum. 

Dernekpazarı İlçesine ve değerli halkına daha fazla faydalı olabilmek ve çok daha iyi hizmetler verebilmek için Dernekpazarı Belediye Başkanlığına Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olmaya karar verdim. 

Dernekpazarı İlçesi Belediye Başkan aday adaylığına karar vermemdeki en büyük  etkenin Dernekpazarı  halkının her kesimiyle yapmış olduğum görüşmelerde aday adaylığım konusunda vermiş oldukları destekten olduğunu belirtmek isterim. 

Dernekpazarı İlçemizde her kesimi kucaklayarak, hiçbir ayrımcılık yapmadan, ilçemiz ve halkımızın sorunlarını parti teşkilatımız ve halkımızla el ele vererek el birliği ile çözmek için çıktığımız bu yolun Dernekpazarı?mız için hayırlı olması temennisiyle  aday adayı olmuş ve olacak partili-partisiz  tüm arkadaşlarımıza da başarılar dilerim. 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir