Off-Road`cılar Mutlu ile devam dedi

Off-Road`cılar  Mutlu ile devam dedi



Uzungöl Off-Road  Kamp ve Karavan Derneği birinci olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa yeniden Mustafa Mutlu seçildi. 

Trabzon?da, Çarşı Mahallesi Tabakhane Sok.No:3 adresinde faaliyet gösteren dernek binasında yapılan 1.Olağan genel kurula, Kurucu Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra yeni üyeler katıldı. 

Divan Kurulu?nun oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın okunmasıyla başlayan kongrede, faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Kurucu başkanlardan Mustafa Mutlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi ve önerilerini açıkladı. 

Mutlu; Son zamanlarda yurt genelinde ve dünyada off-road ve kamp sporuna ilgi artmaktadır. Karadeniz ve özellikle Trabzon arazı yapısı, iklimi, yaylaları ve tabii güzellikleri bu spor için çok ideal bir bölgede yer alması insanlarımızı bu spora ilgiyi arttırmıştır. Derneğe isim verirken özellikle bu spora uygun olan Çaykara Uzungöl Turizm Beldesinin isminin konması derneğimizin amacını ilk bakışta ifade etmeye yeter kanaatindeyim. Yola çıktığımız arkadaşlarımızın ortak görüşü olan; doğa ile iç içe yaşamak, doğanın güzelliklerini araç sporu olan off-road etkinlikleri ile yaşamak. Doğada safari yaparak, yürüyüşler düzenleyerek doğa ile daha fazla birlikte olmak amaçlanmıştır. Şehir gürültüsü, iş stresi vb. sebepler bizleri doğaya daha çok yönelten sebeplerdir. Bu doğa sporlarını yaparken birkaç geceyi yine doğada geçirmemek mümkün değildir. Onun için kamp bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Derneğimiz bir aile anlayışı içerisinde yılda en az bir defa ailece kamp yapması, ailece doğanın tüm güzelliklerini yaşamasını istiyoruz??şeklinde ifade etti. 

Derneğimiz temel hedefleri ve faaliyet alanları sade bunlardan ibaret olmadığını dile getiren Mutlu, Dernekler STK olduklarından sosyal hayatta üzerlerine her zaman görevler düşmekte olduğunun bilincindeyiz. Özellikle Turizme katkı sağlamak, bölgemizi daha iyi tanıtmak için imkânlarımız dâhilinde çaba göstermek zorundayız,??dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonucu Yönetim Kurulu üyelikleri şu isimlerden oluştu: Mustafa Mutlu, Âdem Yetim, Murat Kaplan, Telat Erdoğan, Cemal Sürmeneli, Hasan Hüseyin Ustaömeroğlu ve Ertuğrul Kadı.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir