Başkan Gedikoğlu, AK Parti Aday Adayı Oldu

Başkan Gedikoğlu, AK Parti Aday Adayı Oldu

Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, AK Parti`den Çaykara Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı.

Çaykara AK Parti`de aday adayı sayısı hızla artıyor. Bir süre önce AK Partiye geçen Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, AK Parti Çaykara ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısının ardından AK Parti Çaykara Belediye  Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığı müracaatı öncesinde kısa bir konuşma yapan AK Parti ilçe başkanı Temel Şimşek, ?Yaklaşan 2014 yerel seçimlerle alakalı partimizin açıklamış olduğu aday adaylığı süreç takvimi devam ediyor. Namık Kemal Gedikoğlu bugün Partimize gelerek Çaykara Belediye başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu. Namı Kemal Gedikoğlu AK Partinin Misyonuna ve Vizyonuna uygun bir şekilde bizleri bu hizmet kervanında tercih ettiği için kendisini tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah bu hizmet kervanında samimi olan herkesi muzaffer eylesin, dedi.
 

İnsanların dinlerine, mezheplerine, yörelerine ve Sosyal konumlarına bakmaksızın her kesimin, her toplumun takdir ve beğenisini kazandığını söyleyen Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu:

?29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, ?Çaykara Belediye Başkanı ? seçildim ve halen aynı görevi yürütmekteyim. Görev süresince Çaykara ?nın yaşanabilir bir kent olması için yıllarca sorun olan sorunlardan su sorunu mevcut kaynakları ıslah ederek ve Avrupa?da kullanımı yasaklanan aspes boruları değiştirerek 50 bin nüfusa yetecek su kaynağının tahsisi yapılarak ihale edilmiş, halen inşaatı devam etmektedir. Kanalizasyon tamamlanmış,  Ataköy ve Taşkıranı kapsayacak şekilde yapılmak üzere arıtmanın resmi işlemlere başlanmış ve devam etmektedir. Hurmalık mevkiinin imar sorunu 18.nci madde uygulaması ile çözülmüş, Akdoğan mevkiindeki imar çalışmaların yasal süreçler devam etmektedir. Yeşilalan deresine paralel yeni caddenin altyapısı ile üstyapısı tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar Afet evleri ve hurmalık mahallesi dâhil tamamının parkeleri döşenerek üs yapı tamamlanmıştır. İlçe merkezinde bulunan park yeniden yıkılıp yapılarak bodrumunda erkek ve bayanlara ait şadırvan ve WC olan modern bir park yapılmıştır. İlçede mevcut Çocuk parkı yenilenmiş, afet evleri mevkide yeni çocuk parkı yapılmıştır. Hazine arsası üzerine 16 konutlu İlçe Emniyet hizmet Binasının inşaatı başlamış halen devam etmektedir. 18 derslik Anadolu Lisesi ile 100 kişilik yemekhaneli öğrenci yurdunun Sponsorluğunu belediyemiz üstlenerek yapılan protokol gereği Anadolu Lisesi açılmıştır. Arsanın bir kısmı belediyemizce bir kısmı da hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan arsa üzerine Ana Okulu İnşaatı başlamıştır. Yeşilalan ve Maraşlı gurup yolları belediyemizce genişletilerek Özel idare tarafından asfaltlanmıştır. Kapalı Spor salonu yapılmak üzere mülkiyeti Belediyemize ait şehrin girişinde bulunan gayrimenkul Gençlik spor müdürlüğüne tahsis edilmiş, projesi tamamlanarak ödenek talebinde bulunulmuştur. Yine ilçenin girişine Özel bir firmaya köprü yaptırılmıştır. İmara göre yollar açılarak şehir trafiği rahatlayacaktır. Köylere Belediyemiz imkânları dâhilinde her türlü yardım yapılarak destek verilmiştir. TOKİ ile yapılan çalışmalar son aşamasında olup önümüzdeki günlerde tüm işlemleri bitirip en kısa zamanda TOKİ konut inşaatlarına başlanacaktır, dedi.

Gedikoğlu, Çaykara?nın yaşanabilir bir kent olması için su, kanalizasyon, arıtma, imar gibi temel sorunlar giderilmiş, kamu yatırımı olarak 16 konutluk ilçe emniyet binası ile anaokulu inşaatları devam etmektedir. Spor salonu için ödenek beklenmektedir. Gerek özel hayatımda gerek iş hayatımda gerekse belediyedeki görev süresince vatandaşlarla, sivil toplum örgütleri ile siyasi parti temsilciler ve resmi kurumlarla uyum içerisinde çalıştım, hiçbir kişi ile resmi veya gayri resmi sorun yaşamadım. Allahın izni ve  hayırlısı ile; 32 yıllık yöneticilik , idarecilik ve 5 yıllık Belediyecilik tecrübemden kaynaklanan  birikimim ile Büyük şehir kapsamımda Hizmet odaklı ve Vatandaş memnuniyetini  esas alan hizmet anlayışı ile Çaykara için   ileriye dönük ve kalıcı  projelere imza     atacağımızdan şüpheniz olmasın. 

Basın açıklamasının son bölümünde, İlçemizde her kesimi kucaklayarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada hiçbir ayrım yapmadan, ilçemiz sorunlarını Ak Partinin misyonuna ve vizyonuna uygun olarak, sivil toplum örgütleri, resmi kurum ve kuruluşlar ile uyum içerisinde çalışarak çözeceğiz, Aday adaylığımın hayırlı olmasını ve   aday adayı olmuş ve olacak   tüm arkadaşlarımıza da başarı dileklerimi sunarım.

NAMIK KEMAL GEDİKOĞLU KİMDİR?
18-12-1957 tarihinde Çaykara?da doğdum. İlk ve Orta Öğrenimimi Çaykara?da tamamladım 1977 yılında Ankara Maliye Okulundan mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesini bitirdim.

14.06.1977 yılında Balıkesir Askeri Saymanlığına Muhasebe Memuru, 1979 yılında Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğüne Gelir Memuru olarak atandım. Aynı dairede Gelir Şefi, Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim.2009 Yerel Seçimlere katılmak üzere görevimden istifa ettim ve halen Çaykara Belediye Başkanlığı görevini yürütmekteyim.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir