Aday Adayı Sayısı Düzineye Yaklaştı

 Aday Adayı Sayısı Düzineye Yaklaştı



Politika da bir kural da pes etmemektir. Geçen dönem aday olup,  kaybedenlerin bir  çoğu  tekrar aday olup  hizmet etmek için  mücadeleye  kararlı olduklarını gösteriyorlar. Diğer bir deyişle : ?Yenile yenile yenmeyi başarmak?. Biz ,bu mücadelelerindeki kararlılıklarını taktirle karşılıyoruz. 

Dernekpazarı?nda   Belediye Başkanlığı için şu ana kadar, İlçe başkanı Zeki Avni Usta, Güney Mahallesi Muhtarı Yaşar Falcı, Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Eski Başkan İbrahim Yüce, Eczacı Süleyman Balcı ve  Sosyal Dayanışma Müdürü Dursun Atalay  Başvurdu. 

Çaykur Bölümlü Çay Fabrikası Müdür Yardımcısı Türk Enerji- Sen Doğu Karadeniz Şubesi Başkanı  Mehmet Erdil ile SSK Hastanesi   Müdürü  Şuayip  Düzenli, Ak Partiden, İlköğretim Müfettişi Eyüp Meral  (CHP den) memur oldukları için  son gün ve   İş adamı Murat Yıldırım?ın da (AK Partiden) müracaat  edecekleri söylenmekte. 

MHP ve  Saadet  Partileri Aday Arayışı içinde ( Saadet?ten  Mustafa Cansız?ın aday gösterileceği  kesin gibi.). . Gidişat  aday adayı sayısının bunlarla  sınırlı kalmayacağını gösteriyor.




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir