Dernekpazarı`nın Hizmetkarı Olacağım

Dernekpazarı`nın Hizmetkarı Olacağım



Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için AK Partiden 7. Aday Adayı Mehmet  Erdil Beraberindeki  destekçi bir gurupla  bugün İlçe başkanı Zeki Avni Usta ya başvurusunu yaptı.
 

Kendisi de Aday Adayı olan İlçe  başkanı partiye olan ilgiden büyük mutluluk duyduğunu ve  herkese  başarılar dilediğini belirtti. ?Sonunda hepimiz Dernekpazarı?na  hizmet için yarışıyoruz?, dedi. 

TÜRKİYE ENERJİ-SEN  Doğu Karadeniz Şube Başkanı-Çaykara-Dernekpazarı Vakfı Başkan Yardımcısı ve Bölümlü Çay Fabrikası Müdür Yardımcılığı  görevlerini sürdüren Mehmet ERDİL aday adaylığını  açıklarken  yaptığı açıklamada,? 35 Yıla yakın memuriyet sürecimde geniş bir yöneticilik geçmişi ve  tecrübesine sahibim. Kamu ve Sivil Toplum Örgütü yöneticiliği yanında, vakıf ve dernekçilik alanında da çok  sayıda çalışmalarım oldu.

Sahip olduğum bilgi birikimiyle bu göreve hazırım. Daha yaşanabilir bir Dernekpazarı için bu göreve talip oluyorum. Allah nasip eder de aday olup seçilirsem tecrübemi Dernekpazarı için kullanmak istiyorum, dedi. 

Erdil, Dernekpazarı nın sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi  bilenlerdenim. Eğitim, sağlık, sosyal, ticari ve teknik alanlarda  önemli  projelere sahibim. ?Yaşayacağımız bu güzel  ilçeyi, ekip ruhuyla hep birlikte yöneteceğiz.? İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için örnek alan değil, örnek alınan bir  Dernekpazarı için adayım. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız. Bu duygu  ve  düşünce ile  hepinize teşekkür  eder, saygılar sunarım, dedi.

       
                                          

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir