Uzuner`in Naaşı Ata Toprağına Getirildi

Uzuner`in Naaşı Ata Toprağına Getirildi

Tedavi gördüğü Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesinde vefat eden, eski Çalışma Bakanı, 12-13-14. Dönem Trabzon Milletvekili Çaykaralı hemşerimiz Ali Rıza Uzuner için bugün TBMM`de cenaze töreni düzenlendi.  

Törene, Uzuner`in ailesi, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce ve Engil Altay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil`in de aralarında bulunduğu bazı milletvekilleri, eski bakanlar ve bürokratlar katıldı.

Daha sonra Kocatepe Camii`nde Cuma Namazından`nın ardından düzenlenen cenaze namazından sonra akşam saat 20:00 sularında THY uçağı ile  Uzuner?in naşı Trabzon hava limanına getirildi.

Karşılama törenine Eski Bakanlardan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, eski Bakanlardan Eyüp Aşık, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Çalışma Bakanlığı Müşteşar yardımcısı Mustafa Gür, eski Valı Erol Zihni Gürsoy,  Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, MHP İl başkanı Muammer Demeli, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, MHP Merkez ilçe başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Münir Aydoğdu, Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Osman Abanoz, Çaykaralıların Ankara temsilcisi Sedat Gedikeski Çaykaraspor Başkanı Hikmet velioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Rahmetli Ali Riza Uzuner?in cenaze namazı yarın 02.11.2013 Cumartesi günü saat 13:00`da Çaykara Velioğlu Petrolün önünde kılınacak namazdan sonra Soğanlı Köyündeki aile mezarlığına defnedilecektir. 

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir