Hasan Fehmi Gençcan AK Parti Aday Adayı

Hasan Fehmi Gençcan AK Parti Aday Adayı



AK Parti Çaykara Belediye Başkanlığı için aday adayı süresinin son gününde İlçe Belediye encümeni Hasan Fehmi Gençcan Belediye Başkanlığı aday adayı müracaatında bulundu. 
Hasan Fehmi (Süleyman) Gençcan bugün AK Parti ilçe teşkilatına gelerek müracaat dosyasını Ak Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek?e verdi.

Aday adaylığı müracaatı öncesinde kısa bir konuşma yapan AK Parti ilçe başkanı Temel Şimşek, ? Yaklaşan 2014 yerel seçimlerinde aday adayı müracaatının son gününde içimizden biri olarak partimize gelerek aday adaylığını açıklayan Hasan Fehmi Gençcan kardeşimizi tebrik ediyorum, dedi.
Aday adaylığı müracaatında konuşan Hasan Fehmi Gençcan,? Siyasetin her kademesinde, AK Partinin kuruluşundan beri içinden biri olarak, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe yönetiminde yöneticilik ve 2009 yılında Ak Partiden Çaykara Belediye Meclis üyeliğine seçildim. Çaykara?nın sorunlarını çok iyi bilen biri olarak aday adaylığımı açıklıyorum. Aday adaylığımın hayırlı olmasını ve   aday adayı olmuş tüm arkadaşlarımıza da başarı dileklerimi sunarım, dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi
 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir