Süleyman Yücel Vefat Etti

Süleyman Yücel Vefat Etti



İlçemiz Kondu Mahallesinden Merhum Şeyh Yusuf Efendinin torunu, Şeyh Ali Efendinin oğlu,Merkez Camimiz İmamlığından emekli  Haci Süleyman Yücel 84  yıllık ömrüne nokta koydu.

İmamlık dışında  sosyal çalışmaları ile de gündemde her zaman yerini koruyan bir simaydı. Dişçilik mesleği de vardı. İlçemizde Ziraat Odasının kurucusuydu. Kestane ve Kızılağaçın kesimi yasak  ağaçlardan çıkarılması için çok mücadele verdi. 2005 de kısmı felç geçirmişti. Amma  pes etmedi. Evliya Çelebi misali çok gezerdi. Zamanla hastalık  kendisini mağlup etti. Yatağa bağımlı hale geldi. Konuşma gücünün çoğunu kaybetti. Son dört yıldır ziyaretçilerine göz bakışlarıyla? hoş geldiniz ?. Derdi,Tanıma  şuuru bozulmamıştı. Bayram tatili sonu  Küçük oğlu Ali Galiple Suluova ya gitmişti. Orada son nefesini tamamlayıp ebediyen aramızdan ayrıldı.

Perşembe günü öğlen namazına müteakip merkezde  kılınacak cenaze namazından sonra  Kondu Mahallesindeki aile  kabristanına  defnedilecektir. Merhuma Allah dan rahmet, geride kalanlarına da hayırlı sabırlar dileriz.


Çaykara Gündem Gazetesi Yönetimi olarak merhum Süleyman YÜCEL  Hocamıza Allah?tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Oğulları : Ahmet Yücel  :Bölümlü Çay Fab. Mühendis

                 Yusuf Şevki ve Ali Galip : Öğretmen


NOT: Trabzon?dan araç saat 10:00`da Fatih Parkı önünden Hareket Edecektir.







Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir