AK Parti Çaykara Aday Adayları Görücüye Çıktı

AK Parti Çaykara Aday Adayları Görücüye Çıktı



AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Çaykara ve diğer ilçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan 124 kişi ile bir araya geldi. 

Günnar ?Bu bir hizmet yarışıdır. Partimize birbirinden değerli ve güçlü adayların adaylıkta bulunmuş olmaları, bizlere gurur veriyor? dedi.GÜÇLÜ ADAY ADAYLARIMIZ VAR
İl binasında gerçekleştirilen toplantıda tüm aday adaylarını tek tek dolaşarak başarılar dileyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, aday adaylarına yapılacak çalışmalarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini, partinin kuralları dışına çıkılmaması noktasında uyarılarda bulundu."Tüm aday adaylarının birbirinden değerli kişiler olduğunu belirten Günnar ?Bu bir hizmet yarışıdır. Partimize birbirinden değerli ve güçlü adayların adaylıkta bulunmuş olmaları, bizlere gurur vermektedir. Bu teşkilatımızın zenginliğini liderimize olan bağlılığını biz teşkilatlara olan güvenirliğini göstermektedir. Bizler de teşkilat olarak ilçemizdeki bu zenginliğin halkımıza hizmet olarak yansıması için bizlere düşen görev ve sorumlukların bilincindeyiz. Partimize ve bulundukları ilçelerde bütün aday aday arkadaşlarımızın en güzel şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. En az bizim kadar partimize ve Başbakanımıza sevdalı olduklarını bildiğim için bu sürecinde partimize ve adayların şahsına hiçbir zarar vermeden biteceğinden eminim. Kıymetli adaylarımızın Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın siyasetteki ahlakını, duruşunu, yaşam tarzını, kendilerine örnek alacak, halka hizmet hakka hizmet çizgisinden ayrılmayacaklarına ve arkadaşlarımızın ilimiz ve teşkilatımıza en verimli şekilde birlik ve beraberliğini ortaya koyarak birere hizmet neferleri olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Rabbimin halka hizmet hakka hizmet yolunda ilerleyeceğine inandığım adaylarımızın yar ve yardımcısı olmasını temenni eder şahsım ve teşkilatım adına hepsine tüm kalbimle başarılar dilerim? dedi. 

ADAYIMIZI HALKIMIZLA BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ
AK Parti?den Trabzon Büyükşehir ve İlçelerden Belediye başkanlığı için 124 aday adayının başvuruda bulunduğunu hatırlatan İl Başkanı Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: Parti teşkilatlarından Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvuru süresi 1 Aralık tarihinde dolacak. 1 Aralık tarihine kadar teşkilat üyeleri başvurularını yapabilecek. Aday adayı olan isimler 9 Kasım?da yapılacak temayül yoklamasına katılacaklar. Yapılan çalışma ve istişarelerin ardından adaylarımızı belirleyeceğiz. Adayımızı belirlemede en büyük faktör halkımız olacak. Aday adaylarımız hep birlikte çalışacaklar. Seçilen aday diğer aday adayları ile birlikte bulundukları ilçeye sonuna kadar hizmet edecekler. Ben bir kez daha hizmet yarışına çıkan tüm aday adaylara başarılar diliyorum, dedi. 

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITMA İMKANI BULDULAR
Toplantıda aday adayları da birer birer söz alarak,  kendilerini tanıtma imkanı buldular. Aday adayları da çıkmış oldukları bu kutlu yolda diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm ilçelerde seçimin kazanılması için cadde cadde sokak sokak ev ev dolaşacaklarına söz verdiler. Diğer aday adayları ile birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını ifade eden aday adayları ? Birlik ve beraberlik AK Partinin tabanında var. Var gücümüzle tüm belediyeleri AK Belediyecilikle buluşturmak için çalışacağız? dediler. Toplantının sonunda İl Başkanı Günnar ve ilçe koordinatörü ve aday adayları ile teker teker fotoğraf çektirtirdi.

www.caykaragundem.com

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir