Yüce,`Seçmen Bana Geri Dön Dedi`

Yüce,`Seçmen Bana Geri Dön Dedi`



Dernekpazarı  İlçesinde  İki dönem Belediye  başkanlığı yaptıktan sonra seçimi kaybeden İbrahim Yüce den mesaj var: 

 ? İki dönem yeter. Dinlen  diyen  seçmenimin   çoğu,? yanlış ettik. Bu dönem umutlandırıldığımız projelerin hiç biri gerçekleşmedi. Koca bir beş yıl kaybettik. Geri dön dedi.? 

Başkan:  ustalık döneminde  çok işler yapacağını söylüyor. Bu  ifadesiyle  Acemilik döneminde başarılı olamadığını kendisi de itiraf ediyor.

Halkıma çağrıda bulunuyorum. Yaptıklarım ortada. Ustalık dönemi  ifadesi Sayın Başbakanımızın ifadesidir. Öyleyse hizmet yarışına  giren tüm Aday Adayları içinde  en usta benim. Kasaba görüntüsünde devraldığım ilçem, benim dönemimde ki kazanımları ile bugünkü  hale geldi. Benden sonra  ilçeye taş üstüne taş konmadığı gibi, her  yerleşim yerinin giriş çıkışlarındaki  yol güzergâhlarında var olan, ilçemin arka kısmında  yaptırdığım  yürüyüş parkurunu da yıkmaya  başladılar. Karayolları   engel olmasa tamamını yıkacaklardı. 

Arsası temin edilmek  şartıyla  ilçemize  kazandırılacak Yüksek Okul için  arsa temin edemediler. Var olan Lisemizi de kapattılar. Yönetim bana görev verir, halkım da  kabullenerek  tekrar seçerse  yarım kalan  projelerime  yenilerini ekleyerek Dernekpazarı?nı  layık olduğu  noktaya  taşıyacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeniden aynı şevk, aynı heyecanla  görev bekliyorum,? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir