Çaykara`da Kitap Okuma Rekoru

Çaykara`da Kitap Okuma Rekoru

Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül tarafından oluşturulan proje ofisinin hazırladığı  ?Gençler Mutlu Gelecekten Umutlu Projesi? çalışmalarının devamı olan öğrencilerin kitap okuma faaliyetleri devam ediyor. 

Kaymakamı Musa Üçgül beraberinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hoşoğlu, Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Çamurali,  Zeki Bilge İlköğretim Okulu Müdürü Ebubekir Çelik, Kaymakamlık proje ofisi koordinatörü Mustafa Altınbaş ve Zeki Bilge İlköğretim Okulu rehberlik öğretmeni Gaye Genç ile birlikte ilçemizde bulunan Çaykara Çok Programlı Lisesi, Çaykara  Anadolu Lisesi, Çaykara İmam Hatip Lisesi ve Ataköy Anadolu Sağlık Meslek Lisesini ziyaret etti.  

Kaymakam Üçgül, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kabul edilerek desteklenen ?Gençler Mutlu Gelecekten Umutlu Projesi? kapsamında olan? Kitap Okuma Kampanyası? faaliyetini yerinde inceledi. Okullarda incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti. 

Proje kapsamında, Çaykara?da bulunan İmam Hatip Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Lisesinde öğrenim gören  9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecek olan kitap okuma Kampanyasında toplam 730 öğrenci 2013-2014 eğitim-öğretim yılı bitiminde her bir öğrencinin 30 adet kitap okuyacağı ve öğrenim gören toplam 730 öğrencinin de 21900 kitap okuması hedefleniyor. 

Eğitim-öğretim yılı sonunda Kaymakamlık proje ofisinin yapacağı değerlendirmeler neticesinde başarılı olarak dereceye giren öğrencilerin kültür ve turistik il dışı gezileriyle ödüllendirileceği bildirildi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir