Kaymakam Üçgül, Demirli Köyünde

Kaymakam Üçgül, Demirli Köyünde

 

Kaymakam Üçgül, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yıldız ve Kaymakamlık Proje Ofisi Koordinatörü Mustafa Altınbaş ile birlikte ilçeye 18 kilometre uzaklıkta bulunan Demirli köyünü ziyaret etti. 

Kaymakam Üçgül, Köy muhtarı Mustafa Ayaz ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köylülerle sohbet eden Üçgül; Köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek Muhtar Mustafa Ayaz?dan bilgi aldı ve Köyde bulunan bazı haneleri ziyaret etti. 

Daha sonra Kaymakam Üçgül beraberindeki heyetle Köyün Klisura mevkiini ziyaret ederek, Uzungöl?e hâkim doğa harikası bu yerin turizm?e açılması için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. 

Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde gördüklerini söyleyen Kaymakam Üçgül, ? Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek, bunları en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır.? dedi. 

Demirli Köyü muhtarı Mustafa Ayaz, ?Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizlerle ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor.?dedi. 

ÇAYKARA DEMİRLİ KÖYÜ
İlçe merkezine uzaklığı 18 km`dir. 85 hane olan köyde yaklaşık 300 kişi yaşamaktadır. Önceleri Karaçam`ın bir mahallesi iken 1968 yılında muhtarlık haline gelmiştir. Ormanlarla iç içe olan köyün yakınında bulunan mezra niteliğindeki doğa harikası yerler bulunmaktadır. Köy muhtarlığını Mustafa Ayaz yapmaktadır.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir