Çaykaralı Aziz Baltacı Feci Kazada Öldü

 Çaykaralı Aziz Baltacı Feci Kazada Öldü

 


Çaykara Baltacılı Köyünden, Adapazarı Hendek ilçesi Sümbüllü köyünde ikamet eden 68 yaşındaki Aziz Baltacı, çift sürdüğü tarlada kullandığı traktörü ile uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti. 

Gündoğan köyü mevkiinde fındık tarlasında çift süren baltacı, bilinmeyen bir nedenden ötürü kullandığı traktörün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. Tarla komşularının ihbarı ile olay yerine intikal eden Sakarya Büyükşehir  Belediyesi Hendek İtfaiye amirliği personeli feci kazada hayatını kaybeden 5 çocuk babası Aziz Baltacı?yı yuvarlandığı yaklaşık 100 metrelik uçurumdan alarak cesedini yol kenarına çıkardılar.  Çalışmaları baştan sona takip eden  Hendek jandarması  gerekli güvenlik tedbirlerini aldı ve olayı Hendek Cumhuriyet Savcılığına bildirdi. 

Çift sürdüğü fındık tarlasından bilinmeyen bir nedenden dolayı tarlanın sınırına bitişik uçuruma yuvarlanan traktörün önündeki ağaca çarpması ile ikiye ayrıldığı ve traktörün motor kısmının vurduğu ağaca takılı kaldığı traktörün şanzıman ve pulluk takılı bölümünde metrelerce uzağa yuvarlandığı görüldü. 

Feci kazada hayatını kaybeden Aziz Baltacı  adli olaylara bakan Hendek nöbetçi  Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cesedi Hendek Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kaynak:bizimhendek.com



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir