Çaykara`da Fırtına Öncesi Sessizlik!

Çaykara`da Fırtına Öncesi Sessizlik!



30 Mart 2014 yerel seçimler yaklaştıkça ilçemizdeki siyasi hareketlilik hat safhaya ulaştı. Çaykara Gündem Gazetesi olarak Partilerde adaylığı kesinleşen ve aday adayları olarak çıkan tüm hemşerilerimizi demokrasimizin zenginliği ve yöremizin bir kazancı olarak değerlendiriyoruz. 

Çaykara?nın geleceğini, kaderini belirleyecek olan adaylar için önemli olan partimi? yoksa aday mı? Sorusuna ebetteki Çaykara halkı verecek.        

Çaykara siyasetinde adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Karaçam Belediye Başkanı Dursun Ali Sevinç?i günler öncesinde Çaykara Belediye başkan adayı açıklayarak en rahat parti oldu. En hareketli Parti AK Partide ise başkan adaylarını açıklamaları için sayılı günler kala fırtına öncesi son sessizlikler yaşanıyor. Çaykara CHP?de ise sessizlik hâkim. Şu ana kadar aday adayı olarak resmen çıkan yok. Saadet Partisinde ise, Çaykara Belediye Başkanlığı için 6 aday adayı başvuruda bulundu. 

    AK Parti Çaykara Belediye başkanı aday adayları
Çaykara AK Partide de belirsizlik ve meraklı bekleyiş sürüyor. Adayların genel merkez tarafından açıklanacağı günü partililer ve vatandaşlar kadar aday adayları da heyecanla bekliyor. 
                  
Bilindiği üzere AK Partide aday adaylığı için mevcut Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Hanefi Tok, Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün, Türkiye Noterler Birliği eski Başkanı Hasan Yeni, Trabzon Belediyesinde şef olarak görev yapan İbrahim Çelebi, Çaykara Belediye Meclis Üyesi Hasan Fehmi Gençcan, AK Parti İlçe Yönetiminden Yasemin Çamurşen, Çaykara eski Belediye Başkanlarından Aydın Kofoğlu ve Çaykara Belediyesi eski encümeni Melahat Balcıoğlu Çilingir,  başvuruda bulundu. 

                     MHP adayı Dursun Ali Sevinç                
Adayların ortaya çıkmasına çok az bir süre kaldı. Seçim kampanyalarında kendilerini ve projelerini seçmenlerine anlatıp, oylarına neden talip olduklarını anlatacaklar. 

                     Saadet Partisi Çaykara aday adayları
Kıyasıya çalışan adaylar. .. Sözler..Vaatler..Projeler..Eh, ne diyelim ? Hayırlısı olsun ve Hak eden kazansın ..!

www.caykaragundem.com 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir