Dinamik bir Şehir Oluşturacağız!

 Dinamik bir Şehir Oluşturacağız!



MHP Trabzon Ortahisar adayı hemşehrimiz  Osman Abanoz seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Adaylığı açıklandığı günden bu yana nokta ziyaretlerinde bulunan ve saha çalışmasına hızla devam eden Abanoz, beraberinde İl Başkanı Muammer Demeli, ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal?ı makamında ziyaret etti. 

MHP?den Ortahisar Belediye Başkan adayı olduğunu belirten Osman Abanoz, ? Siyaset bir hizmet vasıtasıdır; Belediyecilik insanların yaşam kalitesini arttırmaktır. Pasif değil, dinamik bir şehir, bir toplum, bir yerel yönetim yapısı oluşturmak amacındayız. Şehrin ekonomik, kültürel ve sosyal açısından yerel yönetimlerin hamilik yapması, süreci sahiplenip yol göstermesi gerekir. İnsanların yaşam kalitesini arttırmak Belediyenin en temel görevlerinden biridir,?dedi. 

GELECEĞİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ 
Üniversitemiz Trabzon?un gelişmesinde ve güçlenmesinde önemli bir rol oynayan bir kurum olduğunu söyleyen Abanoz, herkesin üniversiteden istifade etmesi lazım. Çok sayıda akademisyen, bilim adamını bünyesinde bulunduran Üniversitemizin çok önemli projelerin hazırlanması ve uygulanması sürecinde iş birliği yapmayı yerel yönetimlerin bir fırsat olarak algılaması gerekir. Şehrimiz Üniversiteden yeterince istifade edemedi. Belediye Başkanı seçildiğim takdirde kuracağımız ortak çalışma teknik bürosu ile Üniversitemizle işbirliği içinde çalışarak şehrimizin gelişmesine katkı sağlayarak, geleceğimizi beraber inşa edeceğiz, ifadesini kullandı. 

Rektör Prof.Dr. Süleyman Baykal, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Abanoz?a başarı dileklerini iletti.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir