Çaykara Gündem Forum Yayın hayatına başladı

Çaykara Gündem Forum Yayın hayatına başladı

Çok kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Çaykara Gündem; Bölgemizin gündemini oluşturmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Solaklı vadisinde gündem olan tüm haberleri okuyucuya hızlı, tarafsız ve güvenilir bir şekilde buluşturan Çaykara Gündem, Kültürel alanda hemşerilerimizi bütünleştirmek için de Çaykara Gündem Forum?u kurarak yayın hayatına başlamıştır.

İnsanlarımızın bilgi birikimlerini, görüşlerini, düşüncelerini, hayatımızda anlamı olan duygularımızı,Yazı, Makale, Araştırma, Sanat ve Edebiyat, Şiir, atışma şeklinde kültürümüzü en güncel ve en hızlı bir şekilde sizlerle paylaşacaktır.

Ayrıca doğa harikası bölgemizin, yaylalarımızın resimlerini paylaşacağımız bir yer Çaykara Gündem Forum.

Hiçbir kişiyi ayırmadan herkesin özgür düşüncelerini paylaşacakları bu platform, tüm okuyucularımızı aydınlatma misyonunu üstlenmiştir.

Günümüzde insanlar, düşünceleri farklıda olsa dertlerini paylaşacak, konuşacak dostlar ararlar. İnsanlığa yararlı olan bilgi ve düşüncelerimizi herkesle paylaşarak katkı sunmalıyız.

Daha iyi ve daha güzel bir düşünce platformu oluşturmak için sizlerden gelecek her türlü eleştiriye açık ve mutlaka değerlendirmeye alınacağını bilmenizi isteriz.

Çaykara Gündem sitesindeki sağ tarafta bulunan Çaykara Gündem forum fotoğrafı üzerine tıklayarak bağımsız Forum sayfasına ulaşabilir, üye olarak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz..

Haydi, hep birlikte tüm değerlerimizin ürettiklerini kayıt altına alarak ?Düşünce güçlerinin? gelişmesini sağlayalım. Böylelikle gelecek nesillere çok güzel bir kültür mirası bırakarak örnek olalım.

Şiirler, atışmalar ve gizemli yazılar bu platformda paylaştıkça inanıyoruz ki tüm okuyucular heyecanla okuyup takip edecek ve Kültürümüze inanılmaz katkı sağlayacaktır.

İşte şimdiden binlere varan tıklama oranları ile Çaykara Forum Platformunda yazdıkları dalga,dalga yükselen temiz yürekli bazı yazarlarımız.

Osman Şahin
Ahmet Üstünbaş

Abdurrahim Er
Süleyman Baştürk
Muzaffer Altuncu
İlhami Albayrak
Mustafa Albayrak
Nihat Kaplan
İlyas Tekke
İlyas Üstün
Yahya Usta
Ismail Yavuz
Zihni Yüce
Mehmet Erdoğan
Remzi Yıldız
Mustafa Terzi
Gülden Taş
Tuncay Canoğlu
Yaşar Bakal
Rahime Yalçınkaya
Hüseyin Deryal

Tüm yazarlara ve okurlara selamlar olsun. Kaleminize yüreğinize sağlık

 

Çaykara Gündem Yönetimi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir