AK Parti Aday Adaylarından Büyük Tepki!

AK Parti Aday Adaylarından Büyük Tepki!



Dernekpazarı İlçesi en küçük ilçe olmasına rağmen Aday Adayları sayısı ile İlde gündeme oturmuştu. Aday Adaylarının  hep birlikte samimi bir çalışma ortamı yaratmaları tüm ilçe  halkını da mutlu ediyordu. Demokrasinin en güzel örneğini veriyorlardı. Son  kamuoyu  araştırmasında sorulan sorular halkın olduğu gibi  adayların da tepkisine neden  oldu. ? Halkın  üstünde hiçbir güç yoktur.? Diyen Başbakan ın  beyanı  ile  uygulamalar  ters  görülmektedir.  Son Kamuoyu yoklamasında  vatandaşa 8 aday  adayı ile değil, 3  aday  adayı ile ilgili  soru sorulmasına  isyan eden  dört aday  adayımız Cevdet Cemal Cansız- Süleyman Balcı - Yaşar Falcı ve  Dursun Atalay TAKA  GAZETESİNE verdikleri ortak basın bildirisiyle  durumu  protesto  ettiklerini, basın bildirisinden sonra adaylıklarını da  geri çekeceklerini, istifaların  giderek  artacağını beyan ettiler. 
 

SAYGIDEĞER DERNEKPAZARI HALKINA VE KAMUOYUNA DUYURULUR
Adalet ve Kalkınma Partisinin İlçemizde yapmış olduğu Dernekpazarı Belediye Başkan- lığı aday tespit çalışmalarında Ankara da Hükümetin ve AK Partinin içinde akraba ve hısım ilişkisi bulunan belli kişilerin tepeden inme aday adayı çıkartarak AK Parti ile uzaktan ve yakından hiçbir ilgisi olmayan ve bu güne kadar da AK partiye hiç oy vermemiş kişilerin parti genel merkezince yapılan kamu oyu yoklamalarında öne çıkarıldığı, Sekiz aday adayı olmasına rağmen sadece 2 veya 3 ismi vatandaşa sorduklarına şahit olduk.  

Bizler Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşundan bu güne kadar her zaman ve her zeminde AK partiyi savunduk, AK partiye gönül verdik ve AK parti dışında da hiçbir partiye oy vermedik. Eğer adaletli ve demokratik bir kamuoyu araştırması yapılacaksa bütün aday adaylarının halka sorularak yapılması ve değerlendirilmesi gerekir. Maalesef bu yapılan kamuoyu araştırmasının Partimizin temel ilkesi olan ADALET ilkesine hiç yakışmamış olup tamamen haksız ve adaletsiz bir uygulama olduğu görüşündeyiz. Bu durum ilçe ve il teşkilatları ile parti genel merkezinin aday adaylarına eşit mesafede olmadıklarının, aday adaylarını sonucu belli olan bir yarışın içine soktuklarının bir göstergesidir. Bu durumdan aday adayı olan bizler kadar Dernekpazarlı AK Parti seçmeni de oldukça rahatsız olmuştur.  

Dernekpazarı Halkını hiçe sayarak, birilerinin talimatı doğrultusunda gösterilecek adayla AK Partinin Dernekpazarı İlçesinde Belediye Başkanlığı seçimini kazanması mümkün değildir. 

Aday tespiti konusunda sonucu belli olan bir yarışın içinde bulunmak istemediğimizi kamuoyu ile paylaşarak durumu Saygıdeğer Dernekpazarı Halkına ve Kamuoyuna duyuruyoruz.18/12/2013 

Cevdet Cemal CANSIZ 
Süleyman BALCI     
Yaşar FALCI     
Dursun ATALAY

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir