Dernekpazarı`nda Eğitim Hamlesi

Dernekpazarı`nda Eğitim Hamlesi

DERNEKPAZARI Kaymakamlığının başlattığı ?%100 Eğitime Destek? projesi kapsamında hafta içi ve hafta sonu kurslarımızı başlatmış bulunuyoruz. Kursların ilk gününde Kaymakamımız Sayın Selim Erkovan sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kursların başlamasından son derece mutlu olan öğrencilerimiz Sayın Kaymakamımıza çok çalışarak iyi okullar kazanma sözü verdiler.

İlk etapta 7. ve 8. sınıflarımızda okuyan 50 öğrencimizi hafta içi 14.30-17.00 , hafta sonu ise 9.00-13.00 saatleri arasında branşlarında uzman öğretmenlerimiz vasıtasıyla yoğun bir biçimde sınavlara hazırlamaya başladık. İkinci dönemden itibaren 6. sınıfta okuyan tüm öğrencilerimizi de kursa dahil ederek projemizi daha da genişletmeyi amaçlıyoruz. Toplam maliyeti 75.000 TL olan projemizin başarıya ulaşabilmesi ve gelecek senelerde de devam edebilmesi için eğitime gönül vermiş tüm hemşehrilerimizin desteğine ihtiyaç duymaktayız. Kaymakamlığımızın organizasyonunda yapılan projemize katkıda bulunmak için Dernekpazarı Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneğimizin aşağıda yazılı hesap numaralarına bağışta bulunabilirsiniz.
 

Ziraat Bankası Dernekpazarı Şubesi Hesap No: 66399941-5001  IBAN: TR61 0001 0009 4866 3999 4150 01

Kursla ilgili olarak bazı velilerimizin görüşleri şu şekilde :

Hüseyin Sarı : Kurs yeni başlamasına rağmen gayet güzel ve verimli oluyor. Kurslara geliş-gidişler için servis olması da memnuniyet verici.

Osman Ayazoğlu : Köylerde ve mahallelerde ikamet eden öğrenciler için servislerin bile düşünülmesi bu işin ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir. İlçemizin ve çocuklarımızın geleceği için verdiği uğraşlardan dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim.

Ali Atalay: Çocuklarımızın derslerinde daha başarılı olması için gösterilen bu gayret, çaba, ve fedakarlığa teşekkür ederim. Çocuklarımızın eğitimi için verilen bu çalışmalarda biz velilerinde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirerek, çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe sahip olmasını sağlamalıyız. Verdiği emeklerden dolayı Sayın Kaymakamımız Selim Erkovan?a teşekkür ederim.

Mustafa Ayhan : Kursların verimli olacağına inanıyorum. Çocuklarımız evde yeteri kadar ders çalışmıyordu fakat bu kurslar sayesinde okul sonrasında ve hafta sonları düzenli olarak ders çalışmaya başladılar. Çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olabilmeleri için emek harcayan başta Sayın Kaymakamımız Selim Erkovan olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. 

Kursa iştirak  eden öğrencilerimiz hafta sonu  evlerinden alınıp ,kurs sonunda tekrar evlerine taşınmaktadır.Sadece öğrencileri taşıma  gideri 15,000,00  TL. dir. Eğitimden başka bir  kurtuluşu olmayan bu  çocuklarımıza  doğan  güneşin önüne gelebilecek  bulutları dağıtmak için hep birlikte mücadeleye  iştirak  edelim.  Eğitim sevdalısı  kaymakamımıza  destek olalım. Bu güzel  oluşumu hep beraber sahiplenelim.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir