Bu Okul Yardımlarınızı Bekliyor!

Bu Okul Yardımlarınızı Bekliyor!



Çaykara?dan 1965 yılında göç edip Van-Özalp ilçesi Emek Köyüne yerleşen hemşerilerimizin çocuklarının eğitim gördüğü İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen toplantıda ?Haydi mezun olduğun okula yardım et? kampanyası başlatıldı..
İlçeye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Emek köyünde Emek Köyü İlkokulu?nda gerçekleşen toplantıya okul öğretmenleri ile veliler katıldı. Toplantıya katılım az olması nedeni ile sorunlar fazla görüşülemedi. Okul sorunları ile öğrenciler genel durumun görüşüldüğü toplantıda, Okul Müdürü Emim Yeni komşu ise, velilerin okula daha sık sık gelmeleri ve okulun bazı sorunlarını dile getirdi.

Toplantıda ise Emek Köyü İlkokulu?nda okuyan öğrenci velileri olarak yeni bir kampanya başlattıklarını, bu okuldan mezun olan tüm hemşerilerine, ?Okuluna sahip çık. Okuluna yardım et?, kampanyası başlatıldı. Bu konuda 1965 ile 2013 yılları arasında mezun olan herkesi bu kampanyaya destek olması bekleniyor. Daha sonra yapılan oylama sonucu Ahmet Öner isimli öğrenci velisi Okul Aile Birliği Başkanı seçilmesiyle toplantı sona erdi.

Toplantı sonunda ise ?Haydi mezun olduğun okula yardım et? kampanyası başlatılarak aşağıda yer alan projeksiyon cihazı, fotokopi makinesi, LCD televizyon, spor malzemeleri, haritalar, beyaz tahta ve kalemleri, ses sitem cihazı, yazıcı, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim kırtasiye kitap listesi ise paylaşım sitelerinden paylaşılarak kampanya başlatıldı.

Haber: Nihat Özbay/ Özalp-Emekköyü



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir