Çaykara TOKİ`de Kayıtlar Başladı

Çaykara TOKİ`de Kayıtlar Başladı



Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara?da (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından yapılması planlan  konutlar için başvuruların başladığını bildirdi.

Çaykara Belediyesi ile (TOKİ) Toplu Konut İdaresi arasında bir süreden beri yapılan çalışmalar neticesinde Hurmalık Mevkii?nde alt gelir gruplarına yapılması düşünülen Konutların yapım protokolü imzalanarak halkın müracaatına açıldı.

TOKİ tarafından Çaykara Hurmalık Mevkii?nde yapılması planlanan alt gelir grubuna ait 94 konutun, 85 metrekare, 2 oda 1 salon, şeklinde olacağı bildirildi.

Müracaatta, Trabzon Nüfusuna kayıtlı veya en az Çaykara ilçesi sınırlarında bir yıldan az olmayacak şeklinde ikamet etmesi gerekmektedir. Ön kayıt müracaatları, 25 Mart 2014 tarihine kadar sürecek. Üye olmak isteyen vatandaşlar başvurularını Çaykara Belediyesine yapabilecekler.

94 konut yapımı için TOKİ ile ön mutabakat sağladıklarını belirten Çaykara Belediye başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara?nın konut sorununu bir nebze giderecek olan bu konutların ilçemizde yapılması aşamasına gelinmesi sevindirici. Alt gelir gruplarına hitap edecek bu konutların, ilçelerimizin sosyal donatılarıyla, modern şehir imkânlarının sağlandığı sağlıklı yerleşim mekânları oluşturma konusunda çok önemli çalışmalardır. Konutlar için vatandaşlarımızın ön kayıt müracaatlarını belediye olarak almaya başladık, dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazatesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir