Çaykaralılar Hamsi Şöleni`nde Buluşuyor!

Çaykaralılar Hamsi Şöleni`nde Buluşuyor!



İstanbul  Kartal  Topselvi?de bulunan Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma derneği 25 Ocak 2014 Cumartesi saat 13:00?da Yalı Mahallesi Turgut Paşa Caddesi Orkay sokak No 19 Kartal-İstanbul adresinde bulunan dernek binasında her yıl geleneksel olarak yapılan ?HAMSİ ŞÖLENİ?  organizasyonu düzenledi.
 

İstanbul Çaykaralılar Derneği başkanı Mehmet  Aydın hamsi şöleni ile ilgili yaptığı açıklamada," Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve dayanışmayı sağlamak için düzenlenen bu etkinliğimize İstanbul ve civar illerde bulunan tüm hemşerilerimizi hamsi şölenimize davet ediyoruz, "dedi.

İrtibat: 0532 332 09 10

Mehmet AYDIN kimdir?
1957 yılında Trabzon`un Çaykara ilçesinde doğdu.1970 yılından beri Pendik Sapanbağların da ikamet etmekte ve 1994-2009 yılları arasında mahallesi muhtarı olarak görevde bulundu. Muhtarlığı döneminde çok çeşitli sosyal çalışmalarından dolayı farklı bir vizyon çizgisinde bulundu. Sosyal bir kişiliğe sahip olan Mehmet AYDIN Eğitim ve Sağlık adına önemli hizmetleri olmuştur. Sağlık Hizmetleri Güçlendirme Derneğini kurarak; Sapanabağları?na Pendik devlet hastanesine bağlı bir semt polikliniği ve sağlık ocağı kazandırdı. Emekli olan Mehmet AYDIN halen Pendik Sağlik Hizmetlerine Destek Derneği ve Trabzon Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneklerinin başkanlığını  yürütmekledir.  

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir