Çaykaralılar Hamsi Şöleninde Buluştu

Çaykaralılar Hamsi Şöleninde Buluştu

İstanbul Çaykaralılar derneği sosyal etkinliklerine devam ediyor..Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hamsi şöleni Pendik?te bulunan dernek binasında gerçekleşti. Yüzlerce kişinin bir araya gelmesiyle gerçekleşen hamsi şölenine, bürokratlar, işadamları ve her kesimdeki Karadeniz insanı bir araya geldi. Davetlilere yaklaşık 1 ton hamsi pişirilerek ikram edildi.  
Hamsi şölenine, İstanbul Milletvekilleri, Erol Kaya, Akif Hamza Çebi ve Faik Tunay, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok Öz, Pendik Belediye Başkan yardımcısı Cevat Yaman, Kartal AK Parti ilçe başkanı Mehti Akman, MHP Pendik ilçe başkanı Erdinç Kılıç, AK Parti Kartal Belediye başkan adayı Temurkan Yıldız, Avukat Kamer Kök, Kartal CHP Meclis üyeleri Kemal Berk, Ahu Zengin, Pendik AK Parti ilçe Başkanı Turgay Kılıç, Pendik AK Parti belediye meclis üyesi Müslüm Şahin, Pendik Ersoy Hastanesi sahibi Dr.Alaattin Ersoy, Dr. Yekta Pehlivan, Pendik Devlet hastanesi Doktorlarından Akkan, Doc.Dr. Necmi Kurt, İstanbul Meslek Hastensi Başhekimi Dr.Salih Çalık, Kadıköy Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Pendik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, Pendik Şöförler Derneği Başkanı Bahtiyar Albayrak, Sanayiciler, İşadamları ve çok sayıda Çaykaralı Katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından, 1 ton hamsi ikram edildi. Misafirler kemençe eşliğinde uzun süre horon oynadı. İstanbul Çaykaralılar Derneği başkanı Mehmet  Aydın," Çaykaralıların birlik ve baraberliklerini sağlamak için yaptığımız bu etkinlilkte bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum. Sosyal etkinliklerimiz devam edecektir,"dedi.
 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi


 

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir