ÇAY-DER`de Yeniden Hasan Güven

ÇAY-DER`de Yeniden Hasan Güven



Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanlığına yeniden Hasan Güven seçildi.

Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kurulu 08.02.2014 tarihinde Trabzon?da bulunan dernek lokalinde yapıldı.Kongrede bir konuşma yapan Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Hasan Güven, dernek olarak çok, işler başardık. Bundan sonrada yapacağımız çalışmalarla daha iyi işler başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olmamızdır. Derneğin Vakfa çevrilmesi konusunda yakında olağanüstü kongre kararı alabiliriz,dedi.

Divan başkanlığına Aydın Aydın?ın getirildiği kongrede. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Divan Başkanının daveti ile saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı okunmasından sonra derneğin faaliyet ve mali raporu okundu. Ardından Osman Abanoz, Ayşe Sula Köse, Ömer Gürsoy, Yakup Aslan, Namık Kemal Gedikoğlu ve İbrahim Akbulut dernek faaliyetleri hakkında görüş ve düşüncelerini aktardılar. Konuşmaların ardından yapılan oylamalar ile dernek raporları ibra edildi.

Tek liste ile gidilen kongrede dernek yönetimi şu isimlerden oluştu, Hasan Güven,Prof.Dr.Ahmet Yıldız,Mehmet Erdil,Osman Abanoz,Turgay Gümüş,Cevat Şahin,İbrahim Yüce,Aydın Aydın,prof.Dr.Hasan Dinç,Prof.Dr.Yakup Aslan,Kamil Koç,Orhan Genç,Mustafa Baltacı,Tuncay Mutlu,İsmail Alibeyoğlu,İbrahim Akbulut,Salih Fidan,Adnan Çokluk,Yılmaz Özbay,Mustafa Yanmış,Ahmet Yaşar Zengin,Zihni Ağırman,Hüseyin Akyüz,Sami Turgut,Hamdi Erdoğan,Mehmet Selçuk.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir