Köknarlılar Derneği Siyasileri bir araya getirdi

 Köknarlılar Derneği Siyasileri bir araya getirdi

Trabzon`da bulunan Köknarlılar Dayanışma Derneğinin kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediği gecede tüm siyasi parti temsilcileri ve başkan adayları bir araya geldi. 

Merkezi İstanbul?da bulunan Köknar köyü yardımlaşma ve dayanışma derneğinin 3 nolu şubesi olan Trabzon köknarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Trabzon Havalimanı karşısında yer alan Trabzon Yalı Park Hotel toplantı salonunda muhteşem bir eğlence gece gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye protokol ve misafirler büyük ilgi gösterdi.Tüm siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adaylarını bir araya getiren dernek yönetimi büyük iş başararak geceye damgasını vurdu.


Sunuculuğunu Canan Kalaycının yaptığı geceye, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP İl başyanı Yavuz Karan, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, AK Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Metin Genç, AK Parti Çaykara Belediye Başkan adayı Hanefi Tok, MHP Çaykara Belediye Başkan adayı Dursun Ali Sevinç, CHP Çaykara Belediye Başkan adayı Katip Çolak, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İbrahim Öner, AK Parti Çaykara ilçe Başkanı Temel Şimşek, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda Çaykaralı hemşerilerimiz katıldı. 

Eğlence gecesinde, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, AK Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Metin Genç, AK Parti Çaykara Belediye Başkan adayı Hanefi Tok, MHP Çaykara Belediye Başkan adayı Dursun Ali Sevinç, CHP Çaykara Belediye Başkan adayı Kâtip Çolak, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İbrahim Öner gece ile ilgili birer konuşma yaptılar. 

Tuncay Gargar, Nasrullah Sıvaz ve Abdullah Koç?un sahne aldığı eğlence gecesinde, söyledikleri türkülerle geceye katılanları doyasıya eğlendirdiler. Gecenin en ilginç anı ise tüm belediye başkan adayları el ele tutuşarak sahnede uzun süre horon oynamaları oldu. Gece gecenin geç saatlerinde sona erdi.

Gece ile ilgili açıklamada bulunan 
Trabzon Köknarlılar Dayanışma Derneği başkanı Mehmet Kalem,gecemizi onurlandıran tüm siyasi parti temsilcilerine ve Çaykaralılara teşekkür ediyorum,dedi

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir