Çaykaralılardan Örnek Davranış

Çaykaralılardan Örnek Davranış

  


Ankara?da faaliyetlerini sürdüren Çaykaralılar platformu gönüllüleri savaştan kaçan Suriyeli Mültecilere yardım kampanyası düzenledi. 

Ankara?da yaşayan Suriyeli mültecilerin çok zor şartlarda yaşamlarını sürdürdüklerini tespit eden Ankara?da Yaşayan Çaykaralı hemşerilerimiz kendi aralarında acilen yarım kampanyası başlattılar. Bir hafta içerisinde, boş eve lazım olan soba, tüp, ocak, halı, kilim, mutfak eşyaları, kanepe, buzdolabı gibi kampanyadan topladıkları malzemeleri ihtiyaçlı Suriyeli mültecilerle buluşarak kendilerine teslim ettiler. 

Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Çaykara Platformu sözcüsü Recep Ocak,?Savaştan kaçarak bizlere sığınmış olan Suriyeli kardeşlerimizin bir nebzede olsun yaralarını sarmak adına bir yardım kampanyası düzenledik. Sağ olsun arkadaşlarımız bir hafta içinde çeşitli malzemeleri toplayarak mültecilere ulaştırdık. Yardım yapan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu yardımlarla inşallah Suriyeli kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarmak istiyoruz. Bunun için çok acilen soba, tüp, ocak, halı, kilim, mutfak eşyaları, kanepe, buzdolabı gibimalzemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Yardım yapabilecek hemşerilerimizden bizimle irtibata geçmelerini bekliyoruz. Çaykaralı olmak duyarlı olmaktır,diyerek bu kampanya başlatılmış ve duyarlı insanlar sayesinde  devam edecektir,? ifadesini kullandı.
Yardımda bulunacak hemşerilerimizin aşağıdaki irtibat telefonunu arayabilirler.


İrtibat:

Recep OCAK: 0533 620 55 61


Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir