Sen Her şeye Değersin proje tanıtımı yapıldı

Sen Her şeye Değersin proje tanıtımı yapıldı



Çaykara Kaymakamlığı proje üretmeye devam diyor. 
Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, göreve başladığı kısa bir süre sonra oluşturduğu proje ofisinin Çaykaraya yönelik ürettikleri projeler taktirle karşılanıyor.

Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül?ün çalışmaları ile daha önce uygulaması yapılan ?Mutlu yarınlar için Küçük dokunuşlar?, Gençler Mutlu Gelecekten Umutlu ve üreten eller projeleri hayata geçmişti.Son olarak hazırlanan ? Sen Her şeye Değersin? projesinin tanıtım toplantısı Çaykara?da yapıldı. Toplantıya Kaymakam Musa Üçgül, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, daire amirleri, Siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  

Projenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam üçgül,? proje ofisinde görev alan herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca projeye katkılarından dolayı, Çaykara-Dernekpazarı Eğitim Vakfı Derneği ve Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğine teşekkürlerimi iletiyorum,"dedi.? Sen Her şeye Değersin? projesinin amacı;
Çocuklarımızı sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan toplumsal ve evrensel değerlerle donanmış ve bu değerlerle yaşamayı yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek, çeşitli programlar aracılığıyla öğrencilerin temel insani özellikleri kazanmasını sağlamak, değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve onları davranışa dönüştürme konusunda öğrencilerimize yardımcı olmaktır.

www.caykaragundem.com 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir