Hanefi Tok Projelerini Açıkladı

Hanefi Tok Projelerini Açıkladı



Çaykara Belediye Başkan adayı Hanefi Tok projelerini gazetemiz aracılığıyla kamuoyuna paylaştı.

30 Mart 2014 tarihinden sonra Çaykara?da yeni bir dönem başlayacağını ifade eden AK Parti Çaykara Belediye Başkan adayı Hanefi Tok,? Çaykaralı hemşerilerim bizlere inandı Güvendi. Bizde bu inancın, bu güvenin hakkını vermek için geceli gündüzlü çalışıp hizmet edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde, Siz Çaykaralı hemşerilerimizin, desteği ile Çaykaraya yeni yatırımlar ve projeler kazandıracağız. İnsan sevgisi, şeffaflık ve katılımcı belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, söz verdiğimiz projeleri yapmayı, hemşerilerimize aynı zamanda hesap vermeyi sorumluluğumuzun bir gereği görüyor ve gerçekleştireceğimiz projeleri sizlerin takdirine sunuyoruz, dedi.

Çaykara için açıklanan projeler 
İlçemizin ihtiyaçlarına cevap verecek ve sanayi esnafımızın rahatlaması için orta ölçekli sanayi alanı oluşturulacak.

Yeni Hükümet Konağımızı ilçemize kazandıracağız.Modern Tarım ve Hayvancılık desteklenecek.yöremizin vazgeçilmezi olan Arıcılık faaliyetleri desteklenecek..Sosyal Belediyecilik` adı altında aile hekimliği desteği verilecek.
Ulaşamadığımız el bir bırakmayacağız. yaşlılarımıza kimsesizlere sahip çıkıp `Sosyal Belediyecilik` adı altında herkesi kucaklayacağız.Kültürümüzü yaşatacağız..

 Yöremizin tarihi yapısına, ilçemize büyük hizmetler sunan insanlarımızın, alimlerimizin ismini yaşatacağız..Modern öğrenci yurtlarının yapılması desteklenecek. Projelerin önü açılıp, Çaykara`mızın eğitimden olan başarısını daha yükseklere çıkartmak için fiziki şartları sağlayacağız..İçinde birkaç spor dallarının yapılacağı spor salonu ilçemize kazandıracağız..Eğitimde başarılı olan okullarımız desteklenecek..Çok amaçlı kültür salonu ilçemize kazandıracağız..Teleferik projemiz ve Çaykara Kale`miz İlçemize kazandırılacak. Dört Mevsim Turizme destek verilecek..Uzungöl`ümüzü Dünya Turizminin merkezi haline getireceğiz. İlçemizde daha sağlıklı hayvan kesimi yapılması için tam teşekküllü mezbahana yapılacak. Çöplerimiz ayrıştırılarak geri düşünüm alanları sağlanacak.Solaklı vadimiz daha da güzelleşecek. Rekreasyon çalışmaları yapılacak.Geleneksek Tarihi dokumuz korunacak Doğamıza uygun imar uygulamalarımız olacak

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir