Çaykara Belediye Başkanı Gedikoğlu veda etti

Çaykara Belediye Başkanı Gedikoğlu veda etti

 

Beş yıldan beri çaykara Belediye başkanlığını yürüten Namık Kemal Gedikoğlu yayınladığı veda mesajında, ?5 yıllık çalışma süresinde belediyeye asla siyaset sokmadık, dedi. 

Gedikoğlu, ?Çok değerli ve Saygıdeğer Çaykaralı hemşerilerim, 5 yıllık çalışma sürecinde gerçekleştirilen projelerden ortaya çıkan eserlerde tüm çalışanların büyük rolü vardır. Şöyle bir düşünüyorum. Gece yarılarına kadar oturduk projeler hazırladık. Çaykara? nın nasıl daha iyi bir yere taşırız hesabını yaptık. Şöyle bir şehrimizin geçmişine baktığımız zaman dünyanın en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi. Birçok medeniyet bu şehirde yaşamış. Ama daima burası bir huzur ve barış şehri olmuş. Medreselerde yetişen âlimlerin şehri olmuş. İşte biz bunların ortaya çıkmasını sağlamaya çalıştık. Diğer taraftan modern şehirlerde ne varsa Çaykara?da da o olmalıdır diye düşündük, dedi. 

5 YIL BOYUNCA BELEDİYEYE ASLA SİYASETİ SOKMADIK?
5 yıllık çalışma süresinde belediyeye asla siyaset sokmadıklarını ifade eden Gedikoğlu, ?Belediyeler aslında siyasi kuruluşlar gibi zannedilir. Ama biz hem kendi çalışanlarımız içinde hem de şehrimizde yaşayan insanlar arasında asla bir ayrımcılık yapmadık. İnsanların inançlarına saygı gösterdik. Herkese eşit mesafede olduk. Kimseyi kayırmadık, kimseyi kollamadık. İşini yapan insanları bu belediyede istihdam etmeye çalıştık. Biz göreve geldiğimizde etrafı su ile çevrili şehrimizde su sıkıntısı olan, altyapı çökmüş bir çaykara vardı, Sadece Türkiye?nin değil, dünyanın birçok şehrinin gıpta ettiği bir şehir haline geldik.50 yıllık su sorunu çözülmüş, kanalizasyon ve alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış ve diğer taraftan ilçemize Anadolu lisesi açılmış, % 80 tamamlanmış Ana Okulu ,% 95 tamamlanmış Emniyet binası, Hurmalık mevkiinde 18.nci madde uygulanarak 94 Konutluk Toki konutlarının talepleri toki başkanlığınca alınmaya başlanmış,iki adet öğrenci yurtları  Kazandırılarak faaliyete başlamış,Yeni yapılacak Hükümet Konağının alt yapısı ile ilgili imar değişikliği yapılarak ihale aşamasına gelmiş, Kapalı spor salonunun yer tahsisi spor bakanlığına yapılmış söz konusu kapalı spor salonunda ihale süreci başlamıştı. Bunlar hep Meclis Üyesi Arkadaşlarımız, çalışan arkadaşlarımızın ve tüm Çaykaralıların eseri olarak ortaya çıkarılarak Çaykaranın yaşanabilir bir kent haline gelmesi için gereği yapılmıştır ifadesini kullandı.
 

HERKESTEN HELALLIK İSTİYORUM
Gedikoğlu mesajının son bölümünde,?Tarafsızlık ve verimlilik çerçevesi içerisinde,hizmet, odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile görevimizi tamamladık.Tabii ki görev icabı kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız olabilir. Ben onlardan özür diliyorum. Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkesten helallik istiyorum. Hepinize aileniz ve çocuklarınızla birlikte mutlu ve sağlıklı bir ömür temenni ediyorum. Hepinizin bana çok büyük desteği faydaları oldu. Dolayısıyla da ben katkısı olan herkese teşekkür ediyorum,dedi. 

YENİ BAŞKANA BAŞARILAR DİLERİM
Gedikoğlu, 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinin Ülkemiz ve Çaykara ? mız için hayırlara vesile olmasını dileğiyle, Yeni görev alan arkadaşımıza ve ekibine de başarılar diliyor, Tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi  



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir