ÇAY-DER`den Aşık`a Hayırlı Olsun Ziyareti

ÇAY-DER`den Aşık`a Hayırlı Olsun Ziyareti



Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesi Yönetimiyle bir gurup hemşerimiz bugün (14.04.,2014)  saat 10,30 da   ilçemize gelerek, 30 Mart mahalli seçimlerinde Dernekpazarı Belediyesi  Başkanlığına seçilen Dr. Mehmet Âşık?ı  makamında  ziyaret ettiler. 

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan   heyet adına  Cevat Şahin :?Hayırlı uğurlu  olsun. Seçilmiş olmanızdan mutlu olduk. Dernekpazarı kazandı. Artık siyası rozetinizi  çıkarıp herkesin başkanı olacağınıza, her kesime  eşit  hizmet sunacağınıza inanıyoruz.  Başarılı olacağınıza inancımız  tamdır. Dernekpazarı sizinle  çok şeyler kazanacak şüphesiz. En güzel tarafı da  doğup büyüdüğünüz  ilçeye  hizmet sunma fırsatını yakalamış olmanızdır. Tekrar hayırlı olsun dileklerimizle  başarılar dileriz,? dedi. 

Başkan  Âşık? ta: ziyaretlerinden  onur duyduğu vakıf  yönetimi ile  diğer  konuklarına teşekkür  ederek, herkesi eşit seviyede kucaklayacağını ve  en büyük  hedefinin  yetiştiği ilçeye  olan vefa  borcunu  ödeme  fırsatı  yakalamanın  verdiği heyecanla  çalışmalara  başladığını belirtti.

Vakıf Yöneticileri Çaykara?ya  gitmek üzere ilçemizden ayrıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir