Dernekpazarı`nda Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Dernekpazarı`nda Kutlu Doğum Haftası Kutlandı



Dernekpazarı İlçe Müftülüğü öncülüğünde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kutlandı.
Bölge Kız Kuran kursunda, Dernekpazarı İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Konferansına ilgi büyüktü. Program İstiklal Marşı ile başladı, Çayırbaşı Köyü Camii İ.Hatibi  Erol Salihoğlu hocamızın Kur`an-Kerim tilavetinin ardından ilçe müftüsü Abdullah Aksoy`un hoş geldiniz ve Hafta ile ilgili bilgilendirme konuşması, Kutlu Doğum Sinevizyonu sunumundan sonra kürsüye gelen; Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Akköse köyünden, Süleyman Gür, "Samimiyet " konusu ana temasını etraflı bir şekilde; Ayet ve Hadis-i Şeriflerin etrafında sohbetini şekillendirerek, İslam tarihinden örneklerle konusunu güzel bir uslüp ile bir saat zarfında sundu.İlçe müftülüğümüzce izleyicilere Diyanet Dergisi, "Kutlu Doğum" logolu kalem hediye edildi ve lokum ikram edildi. Sunuculuğunu Vaiz Ahmet Bayraktar`ın yaptığı programda, teknik masada İbrahim Altıntaş hoca görev yaptı. Saat 10.00 da başlayan program 11.40 da tamamlandı.

Program sonunda, Dernekpazarı Müftülüğümüzce hazırlanan Teşekkür plaketi ilçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar tarafından, konuşmacı Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Süleyman Gür?e takdim edildi, daha sonra kürsüye gelen ilçe müftüsü; tüm katılımcılara ve programda emeği geçen personele teşekkür ederek, hafta içinde devam edecek Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini bir kez daha hatırlattı.

Süleyman Gür ve beraberindekiler Bölge Kız Kuran Kursu misafirhanesinde bir müddet sohbettiler ve yapılan ikramın ardından Çaykara Müftülüğü` nün programına katıldılar.


Haber:Dernekpazarı ilçe Müftülüğü sitesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir