Eczaci Harun Güveli Son Yolculuğuna Uğurlandı

 Eczaci Harun Güveli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dernekpazarı?ndan Bafra İlçesine  göç edip yerleşen Rahmetli emekli, Edebiyat  öğretmeni, Mustafa ve Fatma Güveli`nin oğulları, Gönül ve İlhan Güveli`nin kardeşi Eczacı Harun Öner Güveli  Bir süreden beri tedavi görmekte olduğu Ankara Güven Hastanesinde 22 Nisan 2014 tarihinde vefat etti.

Yıllardır  amansız hastalığı ile mücadele etmiş ve sonrasında geçen hafta Ankara`da bir gün ara ile üst üste iki başarılı operasyon geçirmişti. Ancak zayıf düşen vücudu operasyon sonrası kaptığı zatürre virüsüne direnemedi ve 32 senelik dünya hayatından ebediyete intikal etti.
Cenazesi (23 Nisan 2014) Çarşamba günü öğlen namazına müteakip,yurdun çeşitli yerlerinden,ilçemiz Dernekpazarı?ndan ve  Samsun ve Bafra dan iştirak eden cemaatle kılınan  cenaze namazından sonra Bafra`daki aile kabristanlığına defnedildi. Harun Güveli`nin vefatı aile bireylerini ve dostlarını derin üzüntüye boğdu. 32 yaşında hayata gözlerini yuman Harun Güveli, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Bölümünü bitirdikten sonra askerliğini yapıp serbest eczacılığa başlamıştı. 5 sene önce amansız bir hastalığa yakalanan Harun Güveli bekardı.

Sevgili Harun?a Allah`tan rahmet ve sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ederiz




Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir