Ferşad Vakfından Etkinlik

Ferşad Vakfından Etkinlik



Çaykara Yeşilalan Köyünde
türbesi bulunan Son devrin Osmanlı müderrisi şeyhlerinden Haci Ferşad Efendi adına kurulması son aşamaya gelen ?FERŞAD VAKFI? İstanbul?da etkinlik düzenliyor.
Resmi olarak kurulma aşamasında olan Ferşad Vakfı, hemşerilerimizi İstanbul`da bir araya getiriyor. Hemşerilerle buluşma, tanışma ve kaynaşma pikniği adı altındaki buluşma 25 Mayıs 2014 Pazar günü yapılacak. Bu önemli etkinlik öncesi, organizasyon komitesi hemşerilerimiz, Mahmut Şahin`in ev sahipliğinde Sultanbeyli Sultan Köşkü`nde bir araya geldi.
Toplantıda ilk olarak Yeşilalan-Baltacılı Köyleri`nde faaliyetine devam eden Hacı Ferşad Efendi Erkek Kur`an Kursu ile yapımı tamamlanıp tefrişatı devam eden Hacı Ferşad Efendi Kız Kur`an Kursu hakkında güncel değerlendirmeler yapıldı. 

Bir süreden beri çalışmaları sürdürülen ve resmi olarak kuruluş aşamasına gelen "FERŞAD VAKFI" hakkında da katılımcılar bilgilendirilirken, vakfın çalışmaları ve geleceğe yönelik planlar üzerinde duruldu. Organizasyon sonrası toplu fotoğraf çekimi yapıldı.İSTANBUL`DA BULUŞALIM
Toplantının son bölümünde ise İstanbul`daki hemşerilerimize yönelik olarak yapılacak organizasyonun detayları ele alındı. `Hemşerilerimizle buluşmak, tanışmak ve kaynaşmak` başlığı altındaki organizasyon 25 Mayıs 2014 Pazar günü Arnavutköy Yolu Şamlar Mesire Alanı`nda yapılacak. Saat 09.30-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve ailece katılımın olacağı program, selamlama ve protokol konuşmalarıyla başlayacak. Ferşad Vakfı çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verilmesinin ardından, katılımcılar tarafından evlerde hazırlanan yemeklerin ikramına geçilecek.

www.caykaragundem.com 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir