UDSAK, 4. Yaşını Kutladı

UDSAK, 4. Yaşını Kutladı


Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği, (UDSAK), 4.Kuruluş yıldönümünü kutladı. Yemekli toplantıya çok sayıda UDSAK üyesi katıldı.

Kulübün 4. kuruluş yıldönümünü kutlamak ve üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen gecede konuşan Başkan Aydın Mutlu "Kulübümüzün kuruluşunun 4. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, birlikteliğimizi pekiştirmek ve doğada yaşadığımız güzellikleri paylaşmak üzere yemekli toplantıda bir araya geldik. Doğaseverleri bir araya getirmek ve birbiriyle tanışıp, kaynaşmalarını sağlamak istedik. UDSAK, doğa sevgisi üzerine kurulmuş bir kulüptür. Dört yıl önce kurulmuş bir dernek olarak büyük mesafe aldık. Yurt içi ve yurt dışı yaptığımız faaliyetlerimizde üyelerimiz büyük özveri göstererek katıldılar. Kültürel ve sportif faaliyetlerimiz gün geçtikçe hız kazanmaktadır. Doğada yürümek sadece yaşamımıza inanılmaz bir güzellik getirmekte kalmıyor, ruh halimizi önemli ölçüde düzeltmektedir. Dört yıl boyunca Kulübümüze verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Gecede ayrıca, UDSAK`ın faaliyetlerini içeren slâyt gösterimi sunuldu. Ayrıca yapılacak faaliyetler konusunda üyeler arasında fikir teatisinde bulunuldu ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar konusunda planlamalar yapıldı.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi
 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir