Çaykara Maraşlı Mahallesine Ateş Düştü

 Çaykara Maraşlı Mahallesine Ateş Düştü


Almanya`daki kazada İlçemiz Maraşlı Mahallesinde Parlak Ailesinden biri 38 diğeri 21 yaşında iki genci ölüme götürdü. Kazanın acısı Maraşlı Mahallesine düştü. 
Almanya`da geçirdikleri trafik kazasında ilçemiz Maraşlı Mahallesinden Lütfü Parlak`ın en küçük oğlu Erkan Parlak(38) ve ortanca oğlu Orhan (İsmail) Parlak`ın 21 yaşındaki oğlu Hasan Parlak feci şekilde can verdi. Önceki gün meydana gelen kazada Erkan Parlak ve Hasan Parlak`ın içinde bulunduğu BMW marka otomobil bir tır ile çarpıştı. Çarpışma sonucu Parlakların kullandıkları otomobil hurdaya çıktı. Amca yeğen iki genç olay yerinde can verdi. 38 yaşında vefat eden Erkan Parlak evli ve iki çocuk babasıydı. 21 yaşındaki yeğen Hasan Parlak`ın da anne tarafının Şahinkayalı olduğu öğrenildi. Hasan Parlak`ın Maraşlıdaki dedesi Lütfi Parlak, Şahinkaya`daki dedesinin Yılmaz Uysal olduğu bilgisine ulaşıldı. 
Almanya`da kalabalık bir katılımla gerçekleşen cenaze merasimi sonrası cenazeler Türkiye?ye uğurlandı. Cenazeleri 3 Haziran Çarşamba günü Trabzon Bahçecik Camiinde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrası Bostancı`daki aile mezarlığında toprağa verilecekler.

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir