Çaykara Çocuklarla Şenleniyor

 Çaykara Çocuklarla Şenleniyor

 

Çaykara Kaymakamlığı tarafından daha önce fakir öğrencileri koruma derneği adına eğitime katkı sağlamak için oluşturulan ?Mutlu yarınlar için küçük dokunuşlar? adlı proje kapsamında Çaykara?da ilk kez Çocuk şenliği düzenleniyor. 1?ncisi düzenlenecek olan Çocuk şenliği renkli görüntülere sahne olacak. 

Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül ve Belediye Başkanı Hanefi Tok?un katılacağı etkinlikte; animasyon gösterileri, çocuklar için şişme oyun parkları, çeşitli yarışmalar, Palyaço gösterileri ile öğrencilerin boyama faaliyetlerin yapılacağı çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ayrıca 30 Üniversite öğrencisini Çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar sergilenecek. Yemekli olacak olan etkinlikte, Çaykara?da bulunan tüm ilkokulların idarecileri, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılması beklenmektedir.


TÜM ÇAYKARALILARI BEKLİYORUZ
Çaykara?da ilk kez bir Çocuk şenliği düzenleneceğini ifade eden Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül,? Eğitim faaliyetlerinin arttırılması ve kalitenin yükselmesi açısından öğrencilerin başarısı için eğitim sürecinin her aşamasında öğrencinin katılımının sağlanması önemlidir. Öğrencilerin ilgi, istek, beceri ve ihtiyaçlarını dikkate alacak biçimde, eğitimin her aşamasında zekâyı geliştiren bilimsel ve teknolojik faaliyetlerin teşvik edilerek öğrencilerimizin daha idealist, üretken, birikimli ve bilime ilgi duyan bireyler haline gelmesi için bu etkinliği çok önemsiyoruz. Tüm Çaykaralıların bu güzel etkinliğe katılmak ve çocuklar için unutulmaz bir gün yaşatmak adına 6 Haziran Cuma günü Çaykara ilçe stadında saat 09?da bekliyoruz," dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir