Çaykara Protokolü İftarda Buluştu

Çaykara Protokolü İftarda Buluştu



Çaykara Adliyesinde, Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulu?nun yaz kararnamesi ile görev yeri değişen savcı ve hâkimler için iftar yemeği düzenlendi.
 

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2014 yaz kararnamesi ile Çaykara Adliyesinde başka illere tayin olan Hâkim ve Savcılar için Uzungöl?de Yeşilalan Köyü eski Muhtarı Hüseyin Yılmaz tarafından iftar yemeği düzenlendi.
 

Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğine Çaykara Protokolu neredeyse hazır bulundu. Uzungöl İnanlar tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkan Vekili İsmail Hakkı Sıvaz, Çaykara Cumhuriyet Savcısı Yaşar Fatih Mengüç, Hâkim Neslihan Dereci Mengüç, Hakim Oğuz Polat, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan, Belediye Başkan Yardımcısı Refik Albayrak, ilçe Nüfus Müdürü Süleyman Sırrı Çıkrık, Mal Müdürü Ekrem Günaydın, Tapu Müdürü Feryüz Öksüz, Kaymakamlık yazı işleri Müdürü Kamil Hoş, Tarım ilçe Müdürü Filiz Bal, ilçe Seçim Müdürü İbrahim Kılıç, daire amirleri, Belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, mahalle muhtarları, dernek ve vakıf başkanları katıldı.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir