Dernekpazarı Emniyetinde Değişim

 Dernekpazarı Emniyetinde Değişim



10 Eylül 2012 tarihinde  İlçemiz Emniyet Amirliği görevine vekâleten başlayan  Erdal Çelebi 21 aylık hizmetini başarılı bir şekilde  tamamlayarak normal  tayinler sonucu Tunceli İline  atandı Boşalan  göreve  5 yıldır komşu ilçemiz Of ?da görev yapan Aziz Koç  atanarak 23.06.2014 de  görevine başladı. Her iki amirimize de  yeni görevlerinde  başarılar dileriz.
 

KİMDİR AZİZ KOÇ 
07/05/1973 yılında Samsun ili Vezirköprü İlçesi Çakırtaş Köyünde dünyaya geldim. İlkokulu Köyümde Orta ve Lise tahsilimi ise Vezirköprü de tamamladım. Askerlik vazifemi 1994-1996 yılları arasında İzmir Bornova ve Edirne Uzunköprü de yaptım.1999 yılında Aksaray Polis Okulundan mezun olarak sırası ile Tokat Zile, Yalova ve Tokat Erbaa da görev yaptım. 2008 yılında  Emniyet Genel Müdürlüğünün açmış olduğu Komiserlik sınavını kazanarak  9 aylık  verilen kurs neticesinde 2009 yılı itibari ile yeni görev yerim olan Trabzon Of İlçe Emniyet Müdürlüğü Of Polis Merkezi Amir Vekili olarak yaklaşık 5 yıl görev yaptım.23.06.2014 tarihinde Dernekpazarı İlçe Emniyet Amirliğinden boşalan kadroya tayın olmam sebebi ile aynı tarihte yeni görev yerimde İlçe Emniyet Amir Vekili olarak göreve başladım. Açık öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans mezunuyum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

İlçemizle ilgili duygularını sorduk kendisine:
?Dernekpazarı na yabancı  değilim. 5 yıldan beri Of İlçesinde görev yaptığımdan  çevreyi ve insanlarını  çok iyi tanıyorum. Bizim aslı görevimiz vatandaşın  emniyetini, huzurunu ve güvenli yaşamasını sağlamaktır. Dernekpazarı da İlimizin en huzurlu ilçesi olması nedeniyle  herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Üstelik  İlçe halkı çok sıcakkanlı  ve misafir severdir. Burada hep birlikte  güzel işlere imza  atacağımıza inanıyorum. Sizlerle bir  arada olmaktan da mutluluk duyuyorum. ? dedi

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir