Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan`a Çaykara`dan Yardım

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan`a Çaykara`dan Yardım



İlk turu 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi adaylar için açılan hesap numaralara yardımlar devam ediyor. 

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok beraberinde AK Parti ilçe Teşkilatı Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulundu.

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti ilçe Başkanı Temel Şimşek, Gençlik ve Kadın Kolları başkanı ve üyeleri Çaykara Ziraat Bankasına toplu olarak giderek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan?a seçim kampanyasına kullanmak üzere açılan adaylık hesabına para yatırdılar.
 

AK Parti Çaykara ilçe Başkanı Temel Şimşek konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ?İlk defa milletin kendisinin seçeceği Cumhurbaşkanı adayımız olan sayın başbakanımıza bu kutlu yolculuğunda Çaykara teşkilatı olarak seçim kampanyasına bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Bu vesileyle bugün Çaykara Ziraat Bankası şubesine Belediye Başkanımız Hanefi Tok ve tüm partililerimizle giderek, havalemizi yaptık.?dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir