Uzungöl Doğa Sporları İftarda Buluştu

Uzungöl Doğa Sporları İftarda Buluştu



Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi sporcular gerçekleştirdikleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği üyesi sporcular 5?nci geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelerek, güzel bir akşamda iftarı bir arada açmanın mutluluğunu yaşadılar. Trabzon?da Cemil Usta?da düzenlenen iftar yemeğine, geçirdiği ameliyat dolayısıyla uzun bir süredir dağcılık faaliyetlerine katılmayan Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve çok sayıda kulüp üyesi dağcı katıldı.

İftar yemeğinde üyeleriyle bir arada bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Uzungöl Doğa Sporları Kulüp başkanı Aydın Mutlu,? Hep zirvelerde değil, iftar yemeğinde de bir araya gelerek birlikte olmanın güzel bir örneğini sergiledik. Dernek olarak şimdiye kadar ülke çapında ciddi etkinliklere imza attık. Yaptığımız bu faaliyetlerde UDSAK üyesi dağcılarımıza doğa sporlarını sevdirdiğimize inanıyoruz. Yakında yapacağımız, 3 Ağustos?ta Rize Fırtına deresi rafting etkinliği, 5-9 Ağustos Kaçkar dağı Kampı ve 24-30 Ağustos Ağrı dağı tırmanışında buluşmak dileğiyle, iftar yemeğine katılan tüm üyelere teşekkür ediyorum,?dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir